Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 31 januari, 2016

angelgabriel2

Ärkeängel Gabriel

via Shanta Gabriel

31 januari, 2016

Kära Du!

Ditt liv vägleds och stakas i varje ögonblick ut på ett gudomligt sätt. När du kallar på Änglarna för hjälp får du en direkt förbindelse till ditt högre goda och det gynnar universums visdom att strömma genom dig. När du dröjer dig i rädsla eller tvivel, drar det ihop din varseblivning och det låter inte ditt naturliga utflöde av det goda att komma igenom dig in i din värld.

Vilken situation som än inträffar i ditt liv, tillåt det Gudomliga Ljuset att visa dig möjligheten för gynnsamma resultat. Be om ett perfekt skeende av det högsta goda för alla inblandade. Detta kommer att öppna dörren för Änglastyrkorna att påbörja sitt arbete. Att ta emot Änglarnas hjälp är sannerligen en anledning till att fira. Fira det faktum att du inte är ensam. Fira det faktum att allt som du gör nu blir gudomligt väglett, för att du bad om det.

Du kan tro att du måste göra allting själv om du väljer det. Men även med den minsta avsikt att ta emot hjälp, med det minsta lilla hopp om att gott kan resultera ur dina livssituationer, med viljan att släppa taget om rädslan som håller dig fången, så kommer det Gudomliga Ljuset att strömma till dig i överflöd. Detta kommer att tillföra inspiration och vägledning till dina nästa steg och kommer att tillåta dig att verkligen göra det som kommer att vara för ditt högsta goda. Du är den som tar dessa steg, ingen kan göra det för dig. Men när du vandrar, kommer du att bli omfamnad av Ljusets Änglars armar. Vi ber dig att vandra i Tillit och Tro.

Vi ber dig också att vara klar över dina avsikter för ditt liv. Dessa avsikter har kraften att skapa din värld när de blir levande fält för det Gudomliga Ljuset. När du känner till vilka egenskaper du önskar ha, be direkt om dem. Vill du ha mera kärlek i ditt liv? Eller frid i ditt hjärta? Eller finansiellt överflöd så att du kan leva i större frihet? Be om dessa egenskaper och ge dig själv tiden att andas dem in i din varelse. Andas in dem och vandra i tilliten att du kommer att få stöd för ditt högsta goda. Ta sedan de steg du inspireras till att ta, och vet att du blir vägledd på varje steg på din väg. Ha tillit till det Gudomliga Ljuset som aldrig kommer att lämna dig. Det kan endast växa sig starkare, för varje gång du föreställer dig att du omges av det.

Din föreställning bär nyckeln till din framtid. Föreställ dig endast det som du vill uppnå i ditt liv. Ge ingen energi till rädslofyllda tankar. Kärlek är den enda sanningen. Du är nu välsignad med Änglarnas ljus, de heliga budbärarna av Guds kärlek.

Kalla ofta på din Skyddsängel och tvivla aldrig på denna närvaro i ditt liv. Vet att vilken situation du än upplever, så kan den transformeras av det Gudomliga Ljusets kraft. Ta emot detta ljus och fira.

Lägg Ärkeängel Gabriels meddelande från idag på minnet:

Alla situationer ger möjligheter för det Gudomliga Ljuset

att få skina igenom dig, som tillfällen av firande, inte av rädsla.

Shanta Gabriel

För Ärkeängel Gabriel

31januari, 2016

Archangel Gabriel via Shanta Gabriel, January 31st

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...