Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 8 november

angelgabriel2

Ärkeängeln Gabriel, 8 november 2015

Via Shanta Gabriel

Be om att få vara en behållare för rent Ljus, låt sedan den tomma kalken inom er dricka sötman av Gudomlig Kärlek.

 

 

Mina Kära, när ni ber om att få vara en behållare för rent ljus, talar ni om att ni har utrymme inom er och att ni är villiga att fylla det utrymmet med kärlek och allt som är Gudomligt. Ni säger att ni vill fyllas med Gudomligt Ljus och underlätta processen med att föra himlen till Jorden.

Det är viktigt för alla, och det inkräktar inte på annat arbete eller familjelivet. Inse att ert syfte på den här planeten är att vara en bro mellan Himlen och Jorden, så att alla varelser kan leva i större harmoni, fred och kärlek. Detta uppdrag kräver att alla hjälper till. Varje person som vänder sig mot det Gudomliga Ljuset hjälper det här syftet och höjer det kollektiva medvetandet på planeten. Vägen till att få fred på Jorden går genom en person i taget. Så kom alltid ihåg hur viktiga ni är för utvecklingen av medvetenheten på Jorden.

Att vara en behållare för det Gudomliga Ljuset utvidgar ert sinne och skapar nya vägar att påverka situationer i ert liv. När ni blir en behållare för Rent Ljus arbetar ni för er själva och andra. Närhelst ni ber öppnar ni dörren för att mer Ljus ska komma genom er. Bön är en bra form av rening och höjer er vibrationsfrekvens. Ju högre vibration, desto mer frid och kärlek kommer ni att känna.

 

Övning

Visualisering kan vara till stor hjälp i processen för att bli en Helig Kalk. Ge er själva tid att sitta tysta, borta från världen. Blommor och ljus kan lyfta energin omkring er och hjälpa er att känna er mer expansiva. Ta er tid att andas balanserade andetag, tills ni är i ett lugnt och avslappnat tillstånd. Be till den Gudomliga Närvaron att ni kan vara ett kärl för rent ljus, och föreställ er sedan att er kropp blir en vacker gyllene kalk. Se den som tom, eller bara delvis fylld med Gudomligt Ljus. Visualisera att ni sitter under ett vattenfall av Guds Gyllene Ljus.

Detta Gyllene Ljus har stor kraft och innehåller både visdom och kärlek. Föreställ er att ni dricker detta Ljus, och när det fyller er gyllene kalk, suger ni in kärlek och visdom i varenda fiber av er kropp. Ju fullare er varelse blir, desto mer kärleksfulla och lycksaliga känner ni er. Gör er behållare riktigt stor, så att hela ert energifält vidgas.

Ta er tid varje dag med att sitta i Gudomligt Ljus och Ren Kärlek. Insup det här Ljuset och låt det sedan stråla ut över världen, så att alla kan lära känna sanningen om Guds närvaro. Ni kommer att märka att ni själva blir mer kärleksfulla. Beslut kommer att bli lättare att ta när ni känner er anslutna till en större Källa av Visdom i ert hjärta.

Denna enkla övning inrymmer stor kraft, och närhelst eller varhelst den sker, kommer ni att vara i samklang med Guds Källa. Ju oftare ni gör den, desto starkare blir ni. Ju större grad av Styrka, Ljus och Kärlek ni kan hålla fast vid, desto lättare blir det att tjäna Gud och hjälpa andra i deras utveckling.

Ni kommer att vara en bro mellan Himlen och Jorden när ni kommer ihåg er inspiration för idag.

Be om att få vara en behållare för rent Ljus, låt sedan den tomma kalken inom er dricka sötman av Gudomlig Kärlek.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

www.TheGabrielMessages.com

 

Du gillar kanske också...