Ärkeängel Gabriel via Marlene Swetlishoff, 17 september

angelgabriel2

ÄÄ Gabriel

17 september 3015
Kanal: Marlene Swetlishoff

 

Mina Kära,

Jag skulle vilja ha en diskussion om kvaliteten av kärlek som kallas Glädje. Glädje känns inom en individ som litar på och är medveten om att de är en del av den oändliga enheten och universums kärleksfulla kraft och överflöd. Denna medvetenhet öppnar deras sinne och hjärta och expanderar deras medvetande och ger dem möjlighet att leva och uttrycka sin sanning helt och fritt. Deras livserfarenhet tillåter obegränsade möjligheter att söka sina uttryck genom dem. De har ett balanserat ego som tillåter dem att förstå att de inte behöver motivera sin närvaro på Jorden eller de beslut och val de gör, för någon annan. De vet att de och endast de, bär det fulla ansvaret för den riktning livet tar. De hävdar sig eller argumenterar inte med någon och är stadigt sanna mot sig själva vilket gör dem fria att känna en underbar inre glädje, frid och lätthet . Hela deras väsen är fyllt med insikten av den kärlek, perfektion och andan av glädjen som finns inom dem. De vet att de har allt som behövs inom sig för det hela och fullständiga uttrycket av den gränslösa upplevelsen av glädje och firande av livet.

När de känner sig lätta till hjärtat, lekfulla och fria, upplever de glädjen i sina djupaste andliga väsen, sina gudomliga väsen. När de tillåter livet att helt enkelt utvecklas i ett naturligt tillstånd av nåd och lätthet, är de anslutna till en högre syn på sina liv. De känner djup tacksamhet för de välsignelser som kommer i deras dagliga liv. Eftersom de fokuserar på kvaliteterna av kärlek, expanderas dessa egenskaper till de yttre manifestationerna av deras liv som hjärtevärmande erfarenheter. De omfamnar, erkänner och uttrycker sin kreativitet med glädje och otvungenhet vilket ger dem frid och tillfredsställelse. Denna handling upptar deras ande så fullständigt att det ger ljus till varje cell i kroppen. De lever i ett tillstånd av utvidgat medvetande och deras handlingar känns alltid naturliga och lätta. De känner glädje i allt de gör och deras valda handlingar ger dem lyckliga resultat. När alla deras önskningar och begär är i linje med universum och det gudomliga, kan de skapa enkelt och lätt och de upplever det spontana uppfyllandet av sina önskningar. De riktar sin energi till att entusiastiskt engagera sig i livet och nå sina slutliga mål att skapa enighet med det gudomliga.

Glädje är viktigt för att leva ett balanserat och berättigat liv, eftersom varje individ alltid utvecklas och växer andligt personligen . Glädje är en kvalitet som gör ett hjärta motståndskraftigt. När de känner glädje, hjälper det en person att känna sig mer säker och bekväm över vem de är. När de genljuder med glädje på en djup nivå lockar de in mer glädje i sina liv. Det finns ingen gräns för vad de kan göra när de skapar från den mest glädjande platsen i deras hjärtan. Det är ett tillstånd av förnöjsamhet, förtroende och hopp som är förkroppsligat inom en person. När de vänder sitt sinne mot att uppskatta godheten i deras liv, så för det fram ett naturligt upplyftande av sinnet och en större beslutsamhet över att ha det mest glädjefyllda liv de kan föreställa sig. De finner inre frid genom den naturliga världen omkring dem då de ansluter till den glädje det ger dem.

 

Glädjefyllda människor dras till naturen där det är lättare att få kontakt med det gudomliga. De tillbringar tid varje dag med att uppskatta naturens skönhet och unikhet och när de gör det når de ett djupare medvetandetillstånd som förbinder dem med deras inre glädje. När de är förtroliga med sin naturliga miljö, får de tröst, healing och upplyftande energi och det är därför de tar sig tid att göra detta till en regelbunden del av deras dag. Vissa människor älskar trädgårdsarbete, att plantera blommor och grönsaker och titta på växandets mirakel och kontinuiteten i livet och de inser att de är en del av samma mirakel. De som gör detta, förstår sublimt att det är det närmaste de kan komma för att vara närvarande vid skapandet av livet. De finner glädje och frid i att göra de saker som de älskar att göra.

 

När de inser att glädje, frid och lycka finns i nuet, kan de slappna av och njuta av många dyrbara stunder som de annars kan ha missat. De tar sig tid att stanna för att uppskatta ögonblicket. De vårdar sitt hjärta, sinne och själ av dessa stunder av glädjefylld ensamhet och hittar djup frid och uppskattning av livet i dem. De har en vilja att släppa alla definitioner av sig själva som människor och bara njuta av upplevelsen. De släpper alla externa farhågor för att kunna följa sitt hjärta i aktiviteter som ger dem glädje och en känsla av tillhörighet. De är i samklang med viskningen av sina djupare jag genom dessa stunder av ensamhet. De omfamnar gåvorna som finns överallt och uppstår när de är öppna för dem. De blir milda och kärleksfulla mot sig själva vilket återställer deras inre glädje, frid och harmoni och genom att göra detta lägger de, i en universell bemärkelse, till fred och harmoni på jorden.

 

Må den glädje som ni känner ge er en större rikedom av glada upplevelser i era liv.

 

JAG ÄR Ärkeängeln Gabriel

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

 

2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited.

Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

 

Du gillar kanske också...