Ärkeängel Gabriel via Shanta, 26 juli

Ärkeängel Gabriel

26 juli 2015

Kanal: Shanta Gabriel

 

Kära Ni,

Dessa ord klargör vägen till ett bekymmerslöst, glädjefyllt och fridfullt liv. Att vandra i Skönhet innebär att titta på allt ni ser med hjärta och sinne. Detta kan betyda att se bortom ytan av disharmoni och veta att det finns en perfektion och skönhet i en situation. Det finns något vackert runt er och ibland behövs det en bön som: ”Låt mig se Skönheten här, Änglar,” för att göra detta tydligt.

Att vandra i Skönhet innebär också att tillåta medvetenheten att det finns något vackert i den här världen som kan bubbla upp till ytan, så att ni kan vara medvetna om den stora skönheten i Guds skapelse. En blomma rymmer så mycket av nyckeln till universell kunskap, som gör ett helt fält av blommor.

Gör allt vad ni kan för att bli medvetna om skönheten omkring er, och för att få mer skönhet in i er värld. Att ta den blomman till ert hem kan lysa upp dagen, som den andliga essens som blomman genomsyrar i er värld. Leta efter skönhet varje dag och var tacksam för allt som ni hittar.

Att leva i Förtroende innebär att djupt inom er finns en inre vetskap att ni aldrig är ensam, och att Änglarna arbetar för er i ert liv. När ni ger ert liv till Gud och ber att det Gudomliga kommer att ske, så kan ni lita på ett lämpligt utarbetande i varje situation, för det högsta goda och för alla berörda. Leva i Förtroende innebär att ni accepterar vad som är uppenbart i era liv, och att göra anspråk på den Gudomliga Ordningen inneboende i varje situation. Att leva i Förtroende tillåter Änglarna att trösta och inspirera er så att ni kan få stöd i alla områden i era liv.

När ni känner att Guds välvilliga kärlek leder er väg, finns det en fyr av ljus att följa. Den här kärleken är den mest kraftfulla styrka för det goda i universum. Denna kärlek skapar Fred och Harmoni i hjärtat och själen för varje person som minns. Tillåt Tilliten i detta uttalande att genomsyra varje cell i er varelse. Ni är alltid vägledda av Guds kärlek och ni är aldrig ensamma. Ni kan kalla på denna kärlek när som helst och verkligen veta att den finns där för er.

Så tillåt detta meddelande från Ärkeängel Gabriel att bli ert sätt att leva. Tro kommer att skapa mer Kärlek, Glädje och Frid för er på alla sätt.

Återigen kära ni säger vi till er:

Vandra i Skönhet, lev i Förtroende och känn att Guds välvilliga kärlek leder vägen.

Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...