Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel 11 januari 2021

 

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel 11 januari 2021

Angels Work Every Day | Archangel Gabriel via Shanta Gabriel

10 januari 2021, shantagabriel.com

https://tinyurl.com/y3dshmgy

Låt Änglarnas nåd arbeta i vardagliga funktioner

Käraste,

Änglarna är alltid tillgängliga. Deras närvaro välsignar allt du gör och säger. Deras avsikt är Fred, Harmoni och Gudomlig Ordning på Jorden. När du påkallar Änglarnas nåd, välsignas alla situationer med deras avsiktliga energi. Detta är ett mycket kraftfullt verktyg att använda i det dagliga livet.

Vill du ha ordning på din arbetsplats så att allt ditt arbete görs snabbt och enkelt, så att allt du behöver finns tillgängligt och alla dina ord och handlingar styrs? Om så är fallet, kalla på Änglarna till din arbetsplats. Be om deras välsignelser och vet att gudomlig ordning kommer att bli resultatet. Låt Änglarna ingripa på dina vägnar även med de minsta detaljer som du tycker att du ska ta hand om själv. Du kommer att finna att ditt arbete flyter lättare och smidigare. Dessutom, Kreativa Lösningar kommer i överflöd.

Vill du ha frid och harmoni i dina relationer? Be Änglarna att hjälpa till i din familj och i alla interaktioner med andra. Mer harmoni och en ny nivå av nåd blir resultatet.

Änglarna är här för att bringa mer kärlek, harmoni och ordning i det dagliga livet. De är här för att visa hur mycket lättare livet kan vara när du låter en högre frekvens av energi arbeta igenom dig. Men de kommer inte att ingripa om de inte blir ombedda, så det måste finnas en vilja från din sida att föra fridfylld energi in i ditt liv.

Änglarna är Guds budbärare. De är inte här för att du ska dyrka dem eller för att de skall få makt över dig. De är här för att hjälpa dig. Änglarna är en del av den Gudomliga Närvaron precis som människor är, så det finns ingen anledning att vara rädd när du har bett om att uppleva fler mirakler i ditt liv. Din vilja att ha mer kärlek, glädje och harmoni kommer att ge dig just de egenskaper du söker. Du kan ta in Änglarna i ditt liv för att hjälpa dig att förbättra den energi du arbetar med varje dag.

Det är en stor gåva att få Änglarna att erbjuda sin hjälp till planetens bästa, såväl som till det bästa för ditt personliga liv. Låt dig själv ta emot denna välsignelse. Be om hjälp i alla vardagliga saker som ger dig stress. Be om ingripande av Änglar i alla överväldigande situationer.

Låt dig själv känna denna otroliga nivå av stöd. Var villig att ha dig själv omgiven av vingar av Ren Kärlek och se hur mycket lättare ditt liv kommer att kännas för dig. Du kan ta emot Änglarnas kärlek, ljus och visdom, allt du behöver göra är att be om det.

Kom ihåg ditt meddelande från Ärkeängel Gabriel idag:

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...