Arkturierna via Daniel Scranton, 12 mars, 2018

Dina Övertygelser & Du ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Du kan tro på vad du vill tro på, och det är utövande av din fria vilja. Ni är inte alla menade att tro på samma saker, precis som ni inte alla är menade att göra samma saker. Variation är mycket bra, men att hålla fast vid tron är skadligt för din tillväxt. Ni förstår att ni vill ha olika erfarenheter, och det enda sättet att få olika erfarenheter är till att börja med att ha olika åsikter.

Lägg märke till hur du lägger det i ditt språk – du ”håller” tron som om den är fast vid dig och du fastnar i den. Men om du istället ser på tron som något du försöker se om den passar, för att se om du gillar den, så kommer du att få lättare att släppa den. Då kan du se allt detta som övning och utforskning.

Många av er tar er tro mycket seriöst, till den punkt att ni kommer att slåss mot varandra över den. Ni kommer att hata andra i era hjärtan på grund av vad de tror och hur de motsätter sig vad ni tror. Definiera inte någon från deras tro, för då följer du en tro som säger att människor inte kan förändras, och att de verkligen inte kan ändra vad de tror på. Ingenting kan vara längre från sanningen.

Tänk på er själva just nu i den här livstiden och hur många övertygelser ni har försökt er på. Tänk nu på alla de olika upplevelser ni har kunnat få på grund av dessa övertygelser, och ni kan sluta fred med det faktum att ni inte behöver vara konsekventa.

Du kommer inte att uppnå eller genomföra något genom att behålla samma trossystem under långa perioder. Faktum är att du förmodligen bara kommer att vara kvar i en fast position, gräva ner dina klackar och inte vara öppen för att få nya idéer och inspirationer, nya impulser.

Du vill att dina övertygelser ska vara lika mycket i rörelse som dina e-motioner, och du vill vara i flödet. Så slappna av och njut av din utforskning av vissa övertygelser, men var villig att låta dem gå som droppe på en hatt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...