Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 11 oktober 2020

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel

den 11 oktober 2020

”Öppna dörren från Mörker till Ljus”

Veckans Gabriel-Budskapskort – Tacksamhet öppnar dörren till att känna Guds Kärlek

 

Den väsentliga känslan av att ta emot Gudomlig Kärlek är så inspirerande att de flesta av oss önskar att vi hela tiden skulle kunna förnimma den. När vi väl har haft denna känsla, kan vi med varje fiber i vår varelse längta efter att på nytt få uppleva den, för den är vår sanna tillvaro. Jag har märkt att när jag tillåter mig själv att ta emot denna kärlek, så är det på alla nivåer otroligt närande för mig.

Den nyckel som Ärkeängel Gabriel föreslog i detta budskap fungerar verkligen. När jag saktar ner och rör mig in i Tacksamhet, så känns det som om en dammlucka öppnas inuti mig och Gudomlig Kärlek strömmar in. Denna Kärlek från Skaparen av Allt som Är påminner mig om de oändliga möjligheter som finns här för mig att välja.

Ni har hört uttrycket ”agera som om…”, som ett sätt att förändra era beteendemönster. Jag har upptäckt att Tacksamhetsböner har samma kraft. De bjuder in det mirakulösa flödet av Gudomlig Kärlek till att agera i våra liv. Dessa kraftfulla bönetankar skapar höga frekvenser i våra energifält och tillåter oss att öppnas upp till nya nivåer av medvetande på synbarligen mirakulösa sätt.

När vi har en upplevelse av mörker, så måste vi inte proklamera de högsta tillstånden av vad vi ytterst önskar för att förändra vår upplevelse. När vi väljer att finna till och med de minsta saker som vi kan uppmärksamma såsom bevis på Sanning och Skönhet, så kan det på ett behagfullt sätt lyfta vårt medvetande och skifta våra känslor. Jag lägger vanligen till ’med Lätthet och Nåd’ som stora komponenter av vad jag har för avsikt att uppleva.

I tider av mörker blir Tacksamhet vägen tillbaka Hem. Ibland krävs speciell ansträngning. I dessa tider måste jag hitta något i Naturen som inspirerar mig. När jag betraktar ett fantastiskt träd eller en blombukett, så kan jag lättare tacka Gud för Skönheten, såväl som för det som finns närvarande inom och runtomkring mig.

Föreställ er att låta Universum visa er saker som ni kan vara tacksamma för. Här är en lista på vad som har förändrat mitt medvetande på mindre än en timme.

  • Djupt inspirerande musik
  • Böcker som talar till mitt hjärta och inspirerar sanning och kärlek
  • Andningsövningar som lugnar mig
  • Grönt utanför mitt fönster och skönheten i den helgedom som jag har skapat för mig själv
  • En vän som bjöd in mig på en rask promenad i den friska höstluften
  • Människor som sänder mig inspirerande meddelanden, så att jag kan läsa det som lyfter upp mig i stället för det som skrämmer och förvirrar mig

När jag utför någon av dessa övningar, så känner jag mig inom en mycket kort tid fullständigt annorlunda än då jag först började min dag.

Vi befinner oss i en kraftfullt transformerande tid, under vilken små ansträngningar att förändra hur vi känner oss, ger stora utdelningar i kropp, sinne och emotionella tillstånd. Vi är Vägvisarna. Vi skapar ett nytt liv på Jorden i och med att vi gör val som tjänar vårt högsta goda.

Förändringar kan nu ske mycket snabbt i de dimensionella tidslinjerna som vi håller på lär oss att integrera.

Jag har märkt att det är gynnsamt att tacka innan jag får se beviset på vad jag föredrar att uppleva. Här är min bön för idag, för att skifta in i en attityd av Tacksamhet.

”Gudomliga Närvaro!

Tack för de gåvor och välsignelser som du ständigt överöser mig med, jag är så tacksam för de Kreativa lösningar som du ger mig inom varje livsområde. Jag är tacksam för min hälsa, mitt Välbefinnande och för att vara medveten om att du vägleder mig till situationer som ständigt tjänar mitt högsta goda.

Jag är tacksam för den underbara skönheten i den här världen som omger mig närhelst jag tar mig tiden att i sanning se den.

Tack för att du hjälper mig att komma ihåg att sakta ner för att ta djupa helande andetag. Jag är mycket tacksam för att jag inte behöver be mitt hjärta att slå eller min kropp att smälta sin föda. Tack för alla gåvor i denna fysiska kropp som fungerar för mig på ett mirakulöst Gudomligt Sätt. Tack för större Balans i varje livsområde.

För alla dessa välsignelser och det liv jag har valt, tackar jag. Och så är det.”

Shanta Gabriel

 

 

https://tinyurl.com/y6odueop

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...