Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 16 april, 2017

Ärkeängeln Gabriel, 16 april 2017

Via Shanta Gabriel

 

Ha tillit till den Gudomliga Planen, välsigna den och välsigna den Gudomliga Ordningen som finns inom varje människa och varje situation

När ni litar på den Gudomliga Planen förflyttar ni er in i Guds Universella Flöde. Ni erkänner att det finns en underliggande energi inom allting. Det är Guds energi, och den är en del av den Gudomliga Planen att alla varelser ska leva i Harmoni, Kärlek och Överflöd. Ni kan lita på detta.

När ni välsignar den Gudomliga Ordningen som finns inom varje människa och varje situation, ökar det den andliga energin på allt som ni fokuserar på. Välsignelser ger mer kärlek genom energin av Ljus till den personen eller situationen, vilket ger en omedelbar förbättring.

Övning

Gudomlig Ordning finns som en underliggande sanning inom alla varelser och i alla situationer. Det är en kraftfull bekräftelse av livet och kan användas som ett mantra för att påminna er om den större sanningen i alla omständigheter. Det innebär att upprepa orden ”gudomlig ordning” för att lugna ert sinne och för att ge er frid. När ni inte vet vad ni ska göra, kräv ”gudomlig ordning” och ert sinne kommer att ligga i linje med denna kraftfulla verklighet. Gudomlig Ordning är i perfekt linje med Gud på alla nivåer av er varelse. Kom ihåg Gudomlig Ordning, tillkännage den och hjälp energin omkring er att komma i perfekt linje.

Dessa mycket enkla steg av tillit, välsignelse och att minnas kan ge er sinnesfrid i upprörande situationer. Ju oftare ni minns, desto starkare blir ni. Er inre känsla av frid blir orubblig eftersom ni har anpassat er själva till den ultimata sanningen hela tiden.

Kom ihåg ert meddelande från Ärkeängeln Gabriel idag:

Ha tillit till den Gudomliga Planen, välsigna den och välsigna den Gudomliga Ordningen som finns inom varje människa och varje situation.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

ShantaGabriel.com

 

Du gillar kanske också...