Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel 28 mars 2021

 

Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel 28 mars 2021

  

Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel~ Släpp Rädslan och Bli Ledd av Ljusets Änglar

28 mars 2021, ShantaGabriel.com

https://tinyurl.com/3u73dxhx

Nu är det dags att släppa rädslan och sträcka fram din hand för att bli hållen och ledd av Ljusets Änglar.

Kära Du,

När du bestämmer dig för att släppa rädslan sätts en fantastisk energi i rörelse. Det är som om Änglarnas händer går samman i ljuscirklar runt omkring dig som håller dig skyddad och vårdad. När du går bärs du av dessa Änglar ”så att du inte slår din fot mot en sten”, som sägs i Psalm 91.

Ibland kan släppa rädslan kännas som om du tar ett steg in i det okända. Det är dock ofta nödvändigt att ta detta stora steg för att göra de största framstegen i ditt liv. När din avsikt är att tjäna det Högsta Goda i allt du gör, och när du har viljan att röra dig genom din rädsla för det okända, kommer detta hopp från en klippa att ligga i armarna på dessa magnifika ljusvarelser. Änglar hjälper dig att flyga till storhetens höjder och till fridens djup.

Uttrycket ”det finns ingenting att frukta förutom fruktan själv” är sant. Rädsla kan spela i din fantasi tills du är förlamad. Från denna plats kan du lätt sjunka ner i förtvivlan. Det kommer att kännas som om du inte rör dig mot din bestämmelse, och det är den mest fruktade platsen av alla. Denna rädsla kommer att spela på dina frågor om värdighet, för i ditt hjärta vill du framför allt tillföra värde till världen.

Vet verkligen att du skapades för att vara lycklig. Att känna glädje är en av de största uppgifterna du har i ditt liv. Du är här för att göra stora saker, och detta kan vara så enkelt som att älska andra och ge mer fred och glädje till världen. När du har glädje som din avsikt kommer du att visas vad du behöver göra för att manifestera den.

Övning

Ta dig tid att sitta tyst och andas på ett balanserat sätt. Tänk dig att du står på en bergstopp. Det är den högsta toppen runt dig. Det är så högt att örnar flyger nedanför där du står. Det är en magnifik soluppgång som lyser upp himlen och omger din kropp med gyllene ljus.

Från denna höjd av ljus erbjuder du dig att tjäna Gud i världen och du ber om mod att göra vad som krävs. Du kallar på Änglarna för att få hjälp till att vara allt du kan vara. Just nu hör du ljudet av vingar och du märker att ljuset blir ännu ljusare. Du är omgiven av änglar och du känner att din rädsla smälter av deras kärlek. De räcker ut händerna till dig.

Eftersom det är ett sådant avstånd till att röra vid dem är det svårt att behålla fotfästet. För att röra vid änglarnas händer vet du att du kommer att behöva ta ett steg ut i det okända. Du känner att alla gamla rädslor börjar dyka upp igen. Den här gången kommer du inte att ge efter för rädslan. Din övertygelse att ha kärlek och glädje i ditt liv och att tjäna i världen är större än rädslan.

Du tar ett djupt andetag och tittar in i ögonen på Änglarna som omger dig. Du ser en hand av ljus som sträcker sig mot dig och en strålande närvaro av kärlek som ler mot dig. Änglarna säger att de tror på dig, de älskar dig och de vet att du kan få vad än du vill uppleva.

I det här ögonblicket vet du att säkerheten i det bekanta inte kan ge dig glädjen och kraften av den kärlek du känner från Änglarna. När du tittar på de händer som erbjuds dig låter du den kärlek du känner i ditt hjärta lyfta dig och du sträcker dina egna händer mot Ljusänglarna. Du tar det första steget.

I detta ögonblick av fritt fall börjar ditt hjärta slå. Men det är bara ett ögonblick innan armarna håller dig och du känner att du transporteras in i ljuset. Änglarna tar dig med sig. Föreställ dig hur det skulle vara att flyga med Änglarna. Känn solens värme, vinden i håret och låt dig hållas och ledas dit de tar dig.

Vet i ditt hjärta att det är till ditt bästa. Låt dig själv flyga med Änglarna. Känn friheten som finns där för dig och låt Gudomlig kärlek fylla ditt hjärta.

Ta en titt på var du hålls tillbaka av rädsla och se mörkret där. Är du villig att det ska vara annorlunda nu? Det finns hjälp för dig. Änglalik hjälp finns tillgänglig.

Denna enkla visualiseringsövning kan ge mirakulösa resultat. Det är ditt val att ta det första steget genom att vara villig att få ett mirakel att förändra ditt liv.

Det är dags för dig att bestämma dig. Vill du tjäna Gud och låta Änglarna hjälpa dig flyga? Är du villig att låta mirakel och glädje fylla ditt liv? Tror du att mirakel är möjliga och Änglar finns? Om ditt svar är ja ~ vet att …

Det är dags att släppa rädslan och sträcka fram din hand för att bli hållen och ledd av Ljusets Änglar.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...