Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 2 februari, 2020

 

Ärkeängel Gabriel

via Shanta Gabriel

den 2 februari, 2020

”Ett sätt att införa mer balans till livet”

Veckans Kort med Budskap från Gabriel: Ett sätt att balansera inombords är att tillåta dig själv att älska och att bli älskad

Mitt uppe i de starka och kraftfulla energiströmmar som vi alla upplever, har Balans blivit en av de upplevelser som jag alltmer efterfrågar.

Detta kort påminner mig om att det är lika viktigt för mig att låta mig själv ta emot Kärlek som att ge Kärlek. Hur ofta skyggar jag ifrån en uppriktig komplimang? Hur är det med de gånger då mina mottagande kanaler av olika anledningar är stängda för dem som vill stötta mig?

Jag märker ofta att det är mycket lättare att ge kärlek till andra än att låta mig själv ta emot den. Men det här kortet får mig att ifrågasätta denna vana. Om jag alltmer fokuserar på att ge, blockerar det då inte flödet att få ta emot? Och när jag börjar tänka på alla de andra platser jag kanske stänger ner för att ta emot, såsom flödet för pengar eller kreativitet, så blir det en mycket större fråga än att avfärda en komplimang som varit välmenad.

Ingen av oss har råd med att placera en blockering i flödet för den stöttande energi som kommer i vår väg.

Att på ett graciöst sätt ta emot det stöd som erbjuds är ett viktigt sätt att visa tacksamhet för rikedomen i det Universella flödet av Godhet som kommer till mig. När jag är villig att ta emot, så är mitt hjärta öppet för nya möjligheter till att på varje nivå ta emot mer Kärlek och Stöd.

Den största upptäckten för mig är att komma på att just att älska mig själv visar sig vara det mest bemäktigande och snabbaste sättet att få mig tillbaka i Balans. Det känns inte bra när jag har stängt ner mig för att ta emot. Jag har inte den energi som jag behöver för att göra vad jag gillar och som allra mest skulle kunna lyfta upp mig. En av mina favorit-affirmationer alltsedan långt tillbaka är:

Jag tillåter mig nu att bli Älskad och Stöttad, på samtliga Nivåer.

Under tider av motstånd mot flödet, så är det ofta svårt att minnas detta, men kraften i att öppna upp mitt hjärta för mig själv är nyckeln till att komma hem till Balans inom mig.

En Harmonisering med mitt allra mest Gudomliga Själv är den magiska kraften som öppnar kanalerna. När jag håller min avsikt för en lodrät åtkomst till Gud genom bön och meditation, så tar detta mig tillbaka till djupet av Harmonisering, vilket jag längtar efter.

Det är också viktigt att låta detta Ljus bli aktivt inom min fysiska kropp. Jag är här för att förkroppsliga min Gudomlighet, ta ner Himlen till Jorden genom att låta Guds Ljus arbeta inom och genom mig. Det är väsentligt för min lycka och nödvändigt för min Själs syfte att stå i linje med det Gudomliga Ljuset, genom kärnan i min varelse.

Jag måste vara tillräckligt medveten för att kunna låta detta flöde från Källan arbeta i mitt liv. När jag gör det, så tillför det Vitalitet, Välbefinnande, Skönhet, Kreativitet, Överflöd och naturligtvis Balans till varje område i mitt liv.

Allt som jag gör har i grunden denna avsikt för Harmoni. Djupt inombords vet jag att Kärlek är min vägledande kraft och att nyckeln till Balans är att leva utifrån mitt hjärta. När jag kommer från denna plats hjälper den energi som jag känner inombords mig att minnas att jag är förenad med min Själ och utför det arbete som jag kom till Jorden för att denna gång utföra.

Gudomliga Närvaro!

Tack för att du öppnar mitt hjärta och sinne för att ta emot all den Kärlek och Stöttning som på varje nivå finns tillgänglig för mig. Må jag bli en klar mottagare för det som jag behöver och vara mycket tacksam för dessa gåvor som så generöst erbjuds mig. JAG ÄR för evigt omhändertagen och alla mina behov blir med Nåd och Lätthet uppfyllda. Mitt hjärta svämmar över med Tacksamhet för dessa och för mina alla välsignelser.

När jag generöst tar emot, så förmår jag även ge utifrån min överflödande bägare med Gudomlig Energi. Tack för att jag får ta emot all den Vägledning och Kärlek som behövs för att jag ska vara en tydlig kanal för Frid. Må jag vara lika generös med andra som Gud är med mig. Må hela Mänskligheten välsignas och få ta emot det Kärleksfulla Stöd som finns tillgängligt för alla.

I och med att jag blir en mer kraftfull mottagare av Gudomlig Nåd, så är det allra viktigaste att Jag förankrar den Gudomliga Feminina Energin genom mig till Jorden. Tack Gud för dessa och alla välsignelser i mitt liv. Och så är det.

 

Shanta Gabriel
February 2, 2020
ShantaGabriel.com

 

https://tinyurl.com/smzuehd

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...