Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 oktober, 2022

 

Går du i krig med mörkret? ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi låter oss expandera för varje ögonblick som går. Vi kan känna inom oss själva en medfödd önskan att bli mer av den vi verkligen är och att sakta släppa begränsningarna för den nionde dimensionen, när vi glider in i den tionde. Vi är en del av denna universella förändring i medvetandet om att mänskligheten är i centrum där på jorden. Ni har alla det största steget framåt att göra, och det är därför det är så mycket uppmärksamhet på er just nu. Det är därför ni har så många medhjälpare, så många intresserade, och det är också därför ni kämpar där på jorden.

Det är svårt att släppa de gamla sätten för att omfamna det som är nytt och annorlunda. Det finns såklart de av er som är väldigt sugna på att lämna allt bakom sig och stiga upp, men så finns det de envisa som är emot framsteg och förändring. De har dragit så mycket nytta av de ojämlikheter som finns i er värld, och de skulle vilja fortsätta att göra det. Det är dessa individer du skulle vilja skaka upp, men det fungerar inte. Och som vi har sagt till dig många gånger tidigare, du lämnar ingen bakom dig. Du tar alla som vill följa med dig, och de som inte vet att de vill komma kommer så småningom att veta att det finns något mer att uppleva där på jorden.

Och så, ni måste vara de som följer det flödet av expansion, som känner att mer av er själva dyker upp inifrån, och ni kommer att visa resten av mänskligheten vägen till att bli något mer än de flesta människor ens är villiga att drömma om handla om. Vi inbjuder dig att följa vår ledning, eftersom vi är här för att inspirera dig och för att påminna dig om att det inte bara finns ett ljus i slutet av tunneln, utan också att ljuset i slutet av tunneln är du. Och eftersom du stiger, behöver du inte dö för att röra dig mot ljuset i slutet av tunneln. Ni måste bara fortsätta med expansionsflödet som är så väldigt naturligt och så välbehövligt på jorden vid denna tid.

Det är ni som leder vägen, men ni leder inte vägen i det tredjedimensionella paradigmet att ”gå i krig” med mörkret. Du leder vägen genom att visa att det inte bara är oundvikligt att flytta mot ljuset, utan det är också en enorm resa som är fylld av glädje, frihet, kärlek, frid och spänning, och det är vad denna resa till den femte dimensionen kan vara om för hela mänskligheten om du är villig att låta det vara det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...