Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 19 november, 2018

Ärkeängeln Gabriel 181119

En störning i energin ger klarhet – välsigna den

Kära du,

Precis som en storm kan rensa luften med sitt renande regn, ger en störning i energin klarhet.

Denna störning är en välsignelse som kan komma förklädd till något du inte vill ha i din värld. Ibland är det snabbaste sättet att få veta vad man verkligen vill ha i varje situation att vara medveten om vad man inte vill ha. Ett klart sinne är nödvändigt för att föra in det du vill se manifesterat i varje del av ditt liv.

Vardagslivet är det kosmiska utbildningssystemet. Varje störning i energin har något att lära ut. Du är här för att lära och växa genom dina erfarenheter. Det är viktigt att minnas att det går att lära både från glädje och smärta. Valet är ditt.

En störning i ett dödläge skapar förändring. Trots att förändringar ofta är obekväma är deras syfte att föra dig närmare Gud. Detta är ditt stora livssyfte, och det hjälper att komma ihåg den ”stora bilden” när förändringar inträffar. Ofta är det energin från en störande omständighet som kan föra dig till det som är bättre för dig.

Förändringar gör en upprörd eftersom man inte vet vad som kommer in i ens liv och detta kan göra att du känner dig rädd. Jag ber dig dock att minnas att vad som än kommer till dig kan vara en påtaglig möjlighet till andligt växande, och att du har änglar som går med dig genom dessa tider av förändring.

Du kan be om det du vill. Be om det högre goda som kommer ur den störning som inträffat. Be om det perfekta utfallet för alla berörda i varje situation. När du önskar det som är för det högsta goda, sätter du igång krafter i universum som hjälper dig. Du får allt du behöver på ett mirakulöst sätt när du är i genklang med ditt innersta väsen.

Så när saker händer som gör dig upprörd – välsigna dem. Skriv ner dem, lägg din hand på det du skrivit och föreställ dig klart, gudomligt ljud, som är Guds läkande energi, arbetande med situationen. Be om gudomlig ordning och vet att Gud och änglarna finns tillgängliga för att hjälpa till med en perfekt lösning för ditt högsta bästa.

Minns ditt meddelande från ärkeängeln Gabriel idag:

En störning i energin ger klarhet – välsigna den

Shanta Gabriel

För ärkeängeln Gabriel

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...