Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 3 mars 2018

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 3 mars 2018

 

 

Ärkeängel Gabriel ~ Tacksamhet Väcker Dig till Gudomlighet

Av Shanta Gabriel

The Gabriel Message Card for this Week:

Allt du har lärt dig och allt som har hänt med dig tog dig till var du är nu. Var tacksam!

Ibland är det bara helt tillräckligt för oss att vara tacksamma för var vi är just nu. Vi verkar så drivna att se framåt, att sträva efter att nästa dörr öppnas för att vi skall nå våra framtida mål.

Det finns en del av oss som verkligen vill veta vad vårt nästa steg är, speciellt när vi befinner oss i den rymliga tiden mellan det vi har åstadkommit och vår framåtriktade rörelse in i framtiden.

Det är ofta svårt att uppskatta denna rymliga tid när vi inte känner oss produktiva. Men det är precis detta utrymme som låter oss vårda och fylla våra inre koppar med mer nöjen, mer tid i Naturen och mer firande med vänner och familj. Vi måste ha detta utrymme så vi kan återansluta till vår inre källa för att föryngras och öppna upp för inre vägledning. Det är en sann välsignelse, oavsett hur mycket vi önskar att det var annorlunda.

Ärkeängel Gabriel har framkastat att vår oro, vår vilja att ha och våra önskningar saktar ner vår förmåga att öppna upp för den inspiration som finns tillgänglig från det Gudomliga flödet av Välbefinnande, Underverk och Helhet som vi har tillgång till när vi tillåter oss att ta emot. I denna tid av rymlighet finns det ett kreativt flöde som kan ansluta oss till det djupa källflödet av Överflödande Liv inom oss vid alla tider.

Denna nivå av rikligt flöde är så expansiv och inspirerande att det kan hjälpa mig att komma ihåg att allting är möjligt. Inspiration öppnar mitt hjärta. Det ökar också mina vibrationsfrekvenser, så jag har ett expanderat perspektiv på mitt liv och känner mig mycket lättare. Jag kan lyssna djupare på mitt Högre Jag och tillåta kreativitetens gnista att öppna mitt medvetande. När jag tar den här heliga tiden regelbundet och hedrar utrymmet, finns det en tydlighet när jag ska agera på alla delar av mitt liv.

Att vara tacksam för var jag är nu och att öppna upp för att ta emot är en sådan kraftfull undervisning för att leva i 5D-livet. Denna process förmedlar ett vackert element av det Heliga Kvinnliga när jag väntar på att vägledning ska tas emot innan jag agerar i livet. Min Själs röst inom mitt Högre Jag kommunicerar genom mitt hjärta. När jag uppmärksammar denna röst, talar mitt hjärtas intelligens med större auktoritet, och jag kan höra dess visdom med större tydlighet. Jag ger mig själv utrymme att ta emot för att uppleva den Gudomliga Timingen som är inneboende i denna process av att låta mitt hjärta inspirera mig till handling.

Gudomlig Närvaro

Tack för att du öppnat mitt hjärta till det stöd och den kärlek som alltid är tillgänglig för mig. Snälla, hjälp mig att integrera allt jag har lärt mig inom mitt liv så att jag kan använda dessa lektioner för att ge mig ett bättre liv. Jag vet att även när jag inte aktivt är uppmärksam, jobbar du med mig och vägleder mig, och Jag Är tacksam.

Jag förbinder mig villigt att lyssna på min själs röst med större engagemang. Jag ber mitt Högre Jag att inspirera mig till att uppmärksamma den vägledning som erbjuds från Källan. Hjälp mig att komma ihåg att jag måste sakta ner och andas för att ta emot visdomen inom mig.

Jag skapar nu utrymme inom mig för att ta emot på ett större vis ~ för att få inre vägledning, få mer kärlek och få allt stöd som finns tillgängligt för mig i alla delar av mitt liv. Jag erkänner klart att jag aldrig är ensam. Jag ber att få vara mer medveten och acceptera närvaron av mitt stödsystem på Jorden som det är i Himlen.

För mitt liv, för allt jag har fått och allt jag har lärt mig, Är Jag tacksam. Och så är det.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...