Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 6 september

Ärkeängeln Gabriel, 6 september 2015

Via Shanta Gabriel

Ta er tid att välsigna det som ni har och be om det ni önskar.

Ni kanske ifrågasätter och är missnöjda med era liv, men det här är också en tid med stora möjligheter. I varje ögonblick av er medvetna tid, skapar ni kvalitén på ert framtida liv. Ni kan be om de egenskaper ni tycker saknas i ert liv och de kommer att komma till er genom uppriktig bön.

Det handlar inte om att be om materiella saker. Be istället om de egenskaper ni tror att ni skulle ha om ni hade de saker som ni önskar er. Till exempel, om ni vill ha ett nytt jobb, vilka kvalitéer skulle det arbetet ge er? Högre lön? Bra arbetsklimat mellan medarbetarna? Tillfredsställelse och glädje att göra det ni älskar? Kanske skulle det underlätta transporten till och från arbetet.

När ni vet vilka egenskaper ni vill ha, kommer Universum att tillhandahålla dessa kvalitéer i en arbetssituation, som kan bli ännu bättre än den typ av arbete ni letade efter. När ni ber om en noggrant definierad arbetsmiljö, får ni kanske exakt vad ni ber om, men de kvalitéer som skulle gjort er lyckliga kanske inte finns där.

Det är viktigt att inte begränsa Universums svar till begränsningen av ert nuvarande medvetande, men om ni väljer att vara exakta, lägg då till ”detta eller något bättre, Gud” och släpp det sedan.

Ni kan också säga tack på förhand för besvarade böner genom att säga: ”Tack, Gudomliga Närvaro, för att Du bemöter mina behov på ett bättre sätt än jag kan föreställa mig. Tack för Gudomlig Ordning i den här situationen.”

Välsignade situationer är också bättre för er. Även om er värld tycks falla samman omkring er, kan ni välsigna förändringarna som uppstår i vetskap om att det finns en Gudomlig Ordning bakom illusionen av disharmoni.

Även om det ser ut som att ni inte har mycket att välsigna, kan ni ändå välsigna gåvan av en ny dag i era liv. Ni kan välsigna lärdomen ni har fått ta del av i detta meddelande, ni kan välsigna människorna i era liv. Vet ni om att de är perfekta lärare för vad ni behöver lära er vid den här tiden?

Kom ihåg att ge mer uppmärksamhet åt vad ni vill, än vad ni inte har. Det kan verka som en liten skillnad, men ni ger makt åt det ni fokuserar er energi på. Om det ni upplever inte är det ni vill, välsigna det ändå. Men dröj inte kvar vid det.

Ändra ert fokus för att be om det ni önskar – större lycka, glädjefyllda relationer, högre inkomst eller ett tillfredsställande arbete. Säg sedan: ”Tack Gud” och släpp era böner till Universum för att uppfyllas. När helst ni tänker på det, välsigna ert liv och säg tack för det ni har och låt sedan den Gudomliga Viljan ta över.

Ni förtjänar att vara lyckliga och uppleva mirakler i era liv. En from attityd av välsignelser och tacksamhet kan ge er allt ett gott liv har att erbjuda. Ni är värdiga att ta emot Guds nåd. Alla som ber uppriktigt besvaras på samma sätt.

Kom ihåg att ert budskap från Änglarna idag är:

Ta er tid att välsigna det ni har och be om det ni önskar.

Ärkeängeln Gabriel

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

www.TheGabrielMessages.com

Du gillar kanske också...