Ärkeängel Jophiel via Linda Dillon, 7 maj 2021

 

Ärkeängel Jophiel via Linda Dillon, 7 maj 2021

  

Linda Dillon: Ärkeängeln Jophiel frågar: ”Vilka är nycklarna till Nova Earth?”

7 maj 2021 https://tinyurl.com/t7zs6tds

Låt oss börja med medkänsla, och låt oss ta denna kvalitet och detta koncept, detta trossystem, och utvidga det hundra, tusen gånger.

Kanalisering:

Hälsningar, JAG ÄR Jophiel, framtidens ängel, Slutförandets Ärkeängel, den Nya Börjans Ärkeängel, och på många sätt Ärkeängeln av Struktur, av Helig Geometri, av Ompositionering. Välkommen. Ni kan kalla mig Jophiel, ni kan kalla mig Jophie, när ni kommer ihåg det stoft som jag har gett er för transformation för evigheter och evigheter sedan. Ni kan kalla mig Yo, ni kan kalla mig YoYo. Allt jag säger, min inbjudan till ditt hjärta och till ditt huvud är att påkalla mig, mina älskade, när jag nu uppmanar er, när jag uppmanar er och varje enskild varelse på denna vackra planet att gå framåt i undret, i glädjen, i lyckan och i sanningen om vilka ni verkligen är.

Ni är inte några vilseledda, distraherade, förlorade lamm … Ni är Moderns markbesättning. Den extraordinära naturen av denna ära är inte alltid känd, accepterad eller förverkligad, och så jag bringar detta ännu en gång till er uppmärksamhet.

För länge sedan frågade ni min syster, Gabrielle, vilka nycklarna till himlen är. Och detta har inte förändrats … de är kärlek, förtroende, förlåtelse, enhet, anslutning och helhjärtad balans. Men det finns en nästa fråga, eller hur? Vilka är nycklarna till Nova Earth? Det är inte bara nycklarna till era hjärtan … tänk på det som en kombination för att öppna portalerna till full kapacitet, att gå framåt i skapelsen … och ja, jag kommer att prata med er om den här tiden, och gång på gång igen … men denna dag, låt oss börja. Ja, era nycklar är kärlek, förtroende, förlåtelse, enhet, anslutning och balans … och enhetsmedvetenhet är tillståndet att vara i de högre världarna och i denna tid av det nya normala.

Nu säger du till mig, den här kanalen säger till mig: ”Och Jophiel, hur exakt gör vi för att uppnå detta?” Så jag tar dig tillbaka till dina Välsignelser och Dygder, och på många sätt till lagarna av En, kärlekens lagar.

Låt oss börja med medkänsla, och låt oss ta denna kvalitet och detta koncept, detta trossystem, och utvidga det hundra, tusen gånger. För att i enhetsmedvetenhet kan det inte finnas någon enhetsmedvetenhet, det kan inte finnas någon anslutning, det kan inte finnas någon balans om inte fenomenal, extraordinär medkänsla är helt integrerad … inte bara närvarande utan så djupt integrerad i ditt heliga jag och i fibrerna, existensen, inte av det här eller det där samhället, den här eller den där religionen eller trossystemet, utan i själva fibern i luften du andas in.

Mycket ofta betraktas medkänsla som helgons kvalitet, eller att det är en tillbakalutad kvalitet. Anledningen till att vi kallar detta en välsignelse och en dygd är att det är en dygd som du har, och det är en välsignelse som du skänker, som du ger alla lika … och det inkluderar dig själv. Vi har sagt, hela detta råd har sagt, att det är en tid … ja, du kommer att kalla mig en mycket tydlig ärkeängel, ännu mer än Gabrielle … det är dags att höja dig över vad du tänker på som små skillnader till sanningens ära. Inte för att du har sanning och någon annan inte … utan till kärlekens sanning, till medkänslans sanning.

En aspekt av medkänsla är det djupa, djupgående hedrandet av en annans resa, av den väg de väljer, av de otroliga egenskaper som är unika för den personen som de frambringar, oavsett om de är jordväktare, eller portvakter, änglalika, stjärnväsen … det spelar ingen roll … du beundrar dem. Inuti medkänslan finns hedrandet och beundran.

Var börjar detta nu? Först och främst börjar det med en balans mellan huvud och hjärta, i ditt lysande, intelligenta jag. Det här livet handlar inte om att fördöma … det tar extraordinära språng till den fulla glans av vad du är fullt kapabel till, och det sker bara i balans mellan huvud och hjärta. Alltför ofta hade hjärtat glömts bort, ignorerats, brustit, torterats. Nu har du lärt dig att vara i ditt hjärtas sanning … men det betyder inte att du ignorerar din hjärna … på samma sätt som du inte skulle ignorera dina händer eller dina fingrar eller dina fötter. Du vill inte låta någon del av ditt heliga jag förtvina. Och så har du medkänsla för ditt söta jag, för den totaliteten av vem du är. Och när du förstår, i varje betydelse av det ordet, när du förstår och accepterar med hjärtmedkänsla denna sanning, då kan du … då aktiverar du, då aktiverar du dig själv … för att kunna ge, ta emot, arbeta med, samarbeta med medkänsla för alla varelser. Inte i kvaliteten av barmhärtighet … vilket är väldigt viktigt, och det kommer vi också att prata om … utan i hedrandet beundran av varje varelse. Inte för att de är in eller ut, över eller under, de är heliga.

Så jag börjar, min älskade familj, jag börjar mitt arbete med er, mitt samarbete med er. Jag ger er medkänsla, och jag ger er balansen av medkänsla. Gå med min magenta-kärlek. Gå med min glädje … min glädje … när jag ser dig ser jag vem du är och jag uppmanar dig att göra detsamma. Gå i fred och gå, lek, packa upp de presenterna för de väntar.

Farväl

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...