Ärkeängel Michael via Linda Dillon, 31 juli 2020

Vi kom för att nära och stärka er! | Ärkeängel Michael via Linda Dillon, den 31 juli 2020

Att näras och stärkas är inte bara önskvärt utan mycket nödvändigt vid denna tidpunkt.

Ärkeängel Michaels budskap till alla varelser på jorden delas kärleksfullt av Andrew från hans personliga läsning med Linda Dillon.

Ärkeängeln Michael ~ Vi kom för att nära och stärka dig!
Andrew: Slutligen frågar jag om du har några kommentarer som kanske ska delas mycket innan vi slutför sessionen?
Ärkeängel Michael: Älskade enbarn, och ja, alla varelser på jorden, min familj av blått och min familj av varje stråle: vi kommer hit denna dag för att nära och stärka er, ja, att vårda, för att berika, för att trösta, för att lugna det, som ni väl vet, min älskade bror, är förstärkning inte bara önskvärd utan mycket nödvändig vid detta tillfälle.

Många av er är trötta och ni har upprätthållt strålande, men ni är utmattade och den eviga frågan om ”när?” är refrängen som sjunger i ditt hjärta och ditt huvud. Så ja, som du väl vet, svarar vi inte så ofta – och vi svarar verkligen inte med stor tydlighet på – några “när?” frågor.

Men vad vi gör för dig idag är att stärka din uthållighet, stärka ditt hopp, att stärka ditt förtroende, att befästa ditt ljus när du fortsätter … aldrig i dom, aldrig i straff, aldrig i vedergällning … utan i innehavet av ljuset från en helt ny dag, av en helt ny planet, av en helt ny existensvärld.

Du gör inte detta ensam. Ja, du är Moderns stövlar på marken – och ja, söta änglar, ni är trötta. Så vi förstärker er, vi lyfter er, vi återställer er, vi hedrar er, vi berömmer er, vi beundrar er. Och igen – vi stärker!

Gå med min kärlek och gå i fred. Farväl.

Kanaliseras av Linda Dillon
© 2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/
Detta kanaliserade material är skyddat av upphovsrätt. Vi inbjuder dig att dela det under förutsättning att det används i sin helhet, att inga ändringar görs, att det är gratis och att upphovsrättsmeddelandet, kanalkredit, webbplatslänk och detta uttalande publiceras. [Fullständiga villkor för upphovsrätt vid upphovsrätt meddelande]

Översättning: Mats

Archangel Michael via Linda Dillon, July 31st

You may also like...