Ärkeängel Mikael via Susan Leland, 11 oktober, 2016

ÄrkängelM

Ärkeängel Mikael

via Susan Leland

11 oktober, 2016

(Ashtar On The Road Telefonkonferens)

“Hälsningar till er alla, Högst Älskade Bröder och Systrar i Ashtar-On-The-Road-familjen! Jag är Ärkeängel Mikael och jag är välsignad och hedrad över att få vara här i detta Storslagna Sällskap med er! Detta är Vattumannens Tidsålder, astrologiskt sett. Det är synonymt med det som vi kallar Den Gyllene Tidsåldern. Även den är här, fastän bara på en nivå av dimensionaliteten en liten bit högre upp, jämfört vad som just nu verkar äga rum på Planeten Jorden.

”Hursomhelst, det som nu pågår är en illusion. Det är ett påhittat drama. Det är de program, som hör till dem som hade tänkt förbli i kontroll över den tredje-dimensionella Jorden. Det är en illusion! Deras lögner håller på att bli avslöjade! Jag är just nu så upptagen med att svänga mitt svärd Excalibur, för att det helt och hållet ska täcka över Planeten Jorden – under, på och ovanför – med Sanningens blå vågor. Jag vet att ni, Älskade Familj, är min följeslagare i detta Uppdrag. Jag är så Glädje-fylld över att ni arbetar, inte bara tillsammans med mig, utan med alla som kommer från Sfärerna av Kärleks-Ljus! Vi är så förväntansfulla för er räkning! Vi är så förväntansfulla inför det strålande ögonblick då NESARA ska tillkännages och allt som följer med det!

”NESARA är Sanningen. NESARA är Vägen och faktiskt, NESARA bär med sig så mycket Ljus, att vi alla har arbetat tillsammans – kommit samman från våra Gudomliga Jag, våra egna Hjärtan och våra hjärnor, för att ingjuta dem i det – att det inte finns några tvivel på att det skall råda och det skall komma! Den enda sak som det har funnit några tvivel om, är exakt när Tillkännagivandet av NESARA kommer att ske. Jag är inte här för att ge er några datum. Jag försäkrar er om att det kommer att äga rum!!!

”Jag har också några Sanningar, som vissa av er kan motsätta sig en aning att få höra. Hursomhelst, så kommer jag att tala Sanning. Jag ber att ni bara ska öppna er själva för att få höra detta och sedan kanske ni hittar något att släppa taget om – eller får mer att göra! För Sanningen, hela Sanningen, gällande när NESARA kan tillkännages, är inte min sak, det är upp till Mentorerna inom Ashtar-On-The-Road, eller någon som kommer från Rikena för att under detta storslagna Uppdrag vara i partnerskap med er. Sanningen gällande exakt när NESARA kan tillkännages är upp till er, till MÄNSKLIGHETEN!!! När allt kommer omkring, är det till för att befria Mänskligheten och om Mänskligheten inte är helt klar med de lärdomar som den behöver lära sig, så kommer det naturligtvis att förekomma förseningar.

”Vi vet att vissa av er precis börjar få en förståelse gällande omfattningen av era lärdomar. Och det gäller för var och en av er att färdas på era egna vägar, att lära er era lärdomar och befria er själva från vadhelst som finns kvar för er. Men jag lovar er följande: Vi kan sluta upp tillsammans med er, för att helt och hållet stötta Tillkännagivandet av NESARA! Om ni fortfarande befinner er i skolan eller inte, på det personliga planet, så gäller det att ni frågar er själva vad ni ytterligare skulle kunna göra, om något, för att stötta NESARAS Tillkännagivande!!! För det finns en magisk, om ni så tillåter, en i sanning magisk punkt vid vilken NESARA kommer att tillkännages, och ni kommer fortfarande att ha tid att avsluta era lärdomar, ifall ni behöver göra det!

”Den Gyllene Tiden är på väg! Ni skulle kunna förflytta er in i den Gyllene Tiden och avsluta allt som ni behöver göra. Och för vissa kan det handla om flera år. Ni befinner er i förberedelsen för Uppstigningen! Ni rör er stadigt framåt, men ni kanske behöver tjäna för att hjälpa Planeten Jorden ut ur 3D, med det som inbegriper rensande av gifter och att hjälpa andra och så vidare.

”Så det förekommer inget bestämt ögonblick när ni måste stiga upp. Det är ytterligare en Sanning. Men vad gäller den Gyllene Tidsåldern, så kommer det att bli så mycket lättare för er att fullborda era Uppstignings-förberedelser inifrån Den Gyllene Tidsåldern! Med andra ord, att vandra igenom, flyga igenom eller hur ni nu tar er igenom dörren till den – och Planeten som helhet kommer att ta sig igenom denna dörr när det finns tillräckligt stöd för NESARA:s Tillkännagivande.

”Så lyssna till detta och låt det klinga sant inom er själva och gör sedan allt ni kan, genom meditation eller att på något sätt berätta om det för andra! Att annonsera är ett ord som rätt ofta används och det finns en storslagenhet i det när det är Sanningen som man talar om. Om det fanns ett recept för allting som påverkar Planeten Jorden, eller allt som just nu existerar på Planeten Jorden, så är det NESARA!!! Så låt NESARA bli era Sanna Svar på allt som ni, trots allt, har bett om!

Miraklen är bara i sin början, Älskade Ni. Så det gäller för er att stötta dem på alla sätt som ni kan. Stötta Ljuset som kommer in i era vackra jag och VAR Ljusarbetarna!!! Rikta in blicken på belöningen, om ni så tillåter, och se att det är, ja, Sanningens Blå Ljus, så väl som det Gyllene Vita Kärleks-Ljuset, Ljusen av Healing, Ljusen av Glädje, Det rena Ljuset av Fred på Jorden – och låt det bli ert fokus!

”Upprätthåll denna vision och låt inte er själva distraheras av de otaliga osanningar som kan komma till er från källor – åtminstone de som har sitt ursprung i källor som vill hålla er förslavade. De kommer inte att lyckas. Men att fokusera där kan säkerligen skapa fler dröjsmål!!!

”Så låt oss röra oss framåt i all den takt som är möjlig. Låt oss röra oss i ilande fart – exponentiellt ilande fart – och ta hem NESARA till sitt sanna mål, som är på Planeten Jorden, för varje medlem av Mänskligheten, samt i förlängningen för att gynna alla medlemmar av Moder Gaias Riken och självaste Moder Gaia – hennes landområden, hennes vattendrag, hennes luft. NESARA är vägen in i den Gyllene Tidsåldern, den Sanna Vägen och Vägen till Ljuset i den Högre-Dimensionella Sanningen, Verkligheten och Vilka Ni I Sanning Är – Ett med oss i Kärleks-Ljuset. Och så är det. Namaste!”

 

*  Archangel Michael chose Age of Aquarius for his introduction: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=kjxSCAalsBE

 

http://www.ashtarontheroad.com/archangel-michael-call-to-action.html

 

Transcription by Marta.

 

Given through Susan Leland, October 11, 2016. www.AshtarontheRoad.com

 

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...