Ärkeängel Michael via Moniqa Karlsson, 19 mars, 2020

Jorden står i en omvälvningsprocess, jorden står i en förändring. Jorden försöker säga ifrån, har gjort länge med olika sjukdomar och olika processer men ingen lyssnar. Då händer sådana här saker som får jordens folk att tänka till, att allt är inte givet. Jordens folk måste bli mer tacksamma för det de har.
Allt har börjat gå ut över ekonomi och status, alla regerande människor känner att de inte klarar av läget längre. Därför blir det inget vettigt av allt som bestäms, det finns ingen människa som kan bestämma över jorden.
Jorden har sina resurser och den gränsen är nådd för länge, länge sen men människor på jorden går bara längre och längre i sina göromål men ingen tar hänsyn till vad konsekvenserna blir, eftersom alla regenter egentligen känner hopplöshet så blir det allra viktigaste inte gjort för ingen kan längre styra över det som händer överallt på jorden. Allt har blivit övermäktigt för människan. Människan tror att den kan hantera jordens resurser hur som helst, men nu är botten nådd.
Detta är ett sätt att få folk att förstå, det vi trodde var helt omöjligt ena dagen är möjligt nästa dag, stänga ett helt land, sätta ett land i karantän, skulle ingen trott vara sant för några dagar sen. Så fort folk tar sitt förnuft till fånga och inser hur små de egentligen är, när de inte förvaltar jordens resurser på rätt sätt.
Universum skakar om ordentligt, därför är det viktigt att den som förstår allvaret i det här och förstår jordens kraft som sätter sig över alla människors påtvingade drivkrafter, det finns en gräns där vi inte får hantera jordens resurser hur som helst. Egot, jaget, går före sin nästa, kärleken försvinner mellan människor, hatet ökar, missnöjet som finns, även att människan har det bästa.
Det här kan faktiskt bli en ny början, där det inte är lönt och tro att människan kan bestämma över alla gränser på jorden. Varje land måste kanske ta mer hand om sina egna och sina egna resurser – därav byggs kärleken upp istället för hatet, pengar och det materiella blir då inte det viktigaste.
Universum håller sina händer över allt, men människan har förstört sin inre kompass som visar vägen, därför kan inte Universum längre kommunicera med människan på jorden. Det är det viktigaste, då kommer de rätta besluten, då växer kärleken, sprider ringar på vattnet, vilket får människor att älska varande över gränserna. Som det är nu är det hatet som styr, egot, bara jag får…
Kommer kärleken fram flyter allt normalt enligt jordens, Universums plan, men nu stängs allt av och ner, detta kommer bli en läxa, där många går igenom eld, så att bara jag får, bara JAG, ingen tanke på sina medmänniskor.
De människor som verkligen lyssnar och tar detta på allvar kommer att belönas med extra kärlek från Universum och är kallade att verka för kärlek på jorden, förena människor och djur på det mest naturliga sättet.
Glöm inte hur viktig kraften är som ni har fått av Universum, nyttja all den kraft och skicka all kärlek mellan länder och all jordens folk och ledare!
Era insatser ger och gör mer än ni någonsin kan förstå!

Du gillar kanske också...