Montague Keen via Veronica Keen, 30 juli 2017

Montague Keen via Veronica Keen, 30 juli 2017

 

 

Maktkampen intensifieras. Det finns inga gränser för vad Kabalen kommer att nedlåta sig till för att hålla sig kvar vid makten. Detta har blivit helt uppenbart även för de mest skeptiska av er. De ser mänskligheten som lågt levande avskum, som måste avlägsnas från jorden. De ser ner på er. Ändå använder de er för att göra sitt smutsiga arbete för dem och de betalar er för att döda er egen art. Tyvärr finns det tillräckligt många av er, som är villiga att göra detta. Tänk ett ögonblick på de av er, som fick betalt för att genomföra 9/11 och 7/7 och andra sådana händelser. Ni har alla haft tid att fundera över hur enormt stort det var, som gjordes. Hur många silverpenningar fick de betalt för att döda sina egna? Hur kan dessa individer leva med vad de är skyldiga till? De användes och används fortfarande. Deras lojalitet borde i stället vara till sin egen art.

Er värld är på väg att bli översvämmade med kloner. Dessa produceras enkelt i fabriker, som specialiserat sig på denna produktion. Ni har alla sett Hillary Clintons klon i arbete. Fråga er själv vilka länder ni inte får undersöka eller ifrågasätta. De har skapat barriärer runt sig själva, som ni inte får tränga igenom. Vad mer gömmer de? Undersök själv detta. Det är ett mycket intressant fenomen. Klonerna tillverkas för att lura er och vidmakthålla Kabalens makt.

Igår kväll när Veronica låg i sängen visades för henne Kyrkan, spädbarn och småbarn. Vi uppmärksammade henne på vad som görs. KYRKAN SKÖRDAR BARNENS ENERGI. DE ANVÄNDER DEN SOM EN FÄLLA FÖR ALLA BARN I VÄRLDEN. Denna infångning innebär att barnen måste återvända till jorden om och om igen för att tjäna kyrkan. Det är kriminellt.

De tar dem vid dopet, som spädbarn och igen vid första heliga nattvarden 7 år gamla. Kyrkan skördar denna vackra energi, så att den kan användas mot er. Håller ni med om detta? Det är er plikt att kräva att all den energin ges tillbaka för att användas av mänskligheten. Insamling av oskyldiga själar för onda syften är förakt för människan och måste stoppas. Barnens familjer leder sina barn som lamm till slakt, helt blinda för vad de faktiskt gör.

Jag har många gånger påpekat att när själar går in i världen kontrollerar kabalen om de har ett uppdrag att genomföra. Om de har det, så gör de allt möjligt för att döda dem eller att förhindra att de fullföljer sitt uppdrag. När det gäller Veronica visade sig de Gråa när hon var ett år gammal. Hon blev livrädd. Detta resulterade i fruktansvärda mardrömmar genom hela hennes barndom. Två år gammal blev hon satt i frystillstånd. Det tog henne tre veckor att komma ur det och hon har denna dag fortfarande attacker. Detta gjordes om igen vid 5 och 16 års ålder. Vid 6 års ålder placerades det något i hennes andliga kropp för att stoppa henne. De gjordes igen vid 21 års ålder. Vid 65 år avbröt de energianslutningen mellan hennes hjärta och cirkulationssystemet. Jag bodde då med henne här på planeten. Många nätter höll jag henne i mina armar med tårarna rinnande nerför mina kinder. Jag ville inte förlora denna kärlek, som var så dyrbar för mig. Jag har nyligen fått se min kära fru uthärda ytterligare två försök att ta hennes själ. Det är bara med vår hjälp och med hjälp av några hängivna vänner, som hon lyckats överleva.

Jag berättar nu att den unge mannen, som är inlåst i ett fängelse i Amerika, måste uthärda samma attacker som barn. Han kämpade också mot oddsen för att överleva, för att tjäna mänskligheten. Vad som görs med honom är kriminellt. Snälla skapa energin, som krävs för att rättvisan ska överleva, så att han och min kära fru kan göra vad som behöver göras för att vi alla ska överleva.

Andra typer av attacker uppträder regelbundet, i går till exempel kunde inte hennes dator ansluta till internet; Det tog nästan fyra timmar för teknikern att fixa problemet. Hennes mobiltelefon fungerade inte. När hon skulle skriva ut något, fastnade pappret i skrivaren. När hon lagade mat, blev den inte ätbar och måste kasseras. På dagar som dessa kan hon inte ens koka vatten, eftersom det förhindras. Hon ville se på TV en stund, men den fungerade inte. Det är också konstanta problem med bilen. De suger ut hennes energi tills hon blir svag och helt hjälplös. Den unge mannen i fängelset ringde henne förra veckan, då berättade hon för honom vad som hände hos henne. HAN BERÄTTADE DÅ ATT I ÅRATAL HÄNDE EXAKT SAMMA SAKER HONOM. Han trodde att han höll på att bli tokig, så han berättade det inte för någon. Detta chockade Veronica.

Dessa attacker görs genom att använda ett speciellt program, som riktas direkt till den unge mannen och Veronica. Det görs genom hacking. Många andra utsätts också för detta. Hjälper denna kunskap er att förstå vad som pågår och vad vi kämpar emot? De inom Kabalen har inget samvete. De förstör allt som kommer i deras väg. Vänta inte tills de kommer och knackar på er dörr innan ni vidtar åtgärder. Åtgärder behövs nu.

Vakna innan det är för sent. Stig av Kabalens ekorrhjul. Se er omkring och konstatera själv vad som görs för att hålla er fast i grottekvarnen. Identifiera de som drar i trådarna, vilka alla har en sak gemensamt. Kan ni se vad det är? Fråga er själv hur kan detta vara på detta sättet? Är 99% av människorna så dumma? Nej, Svart magi används för att lura er att lita på dem. Alla antika ritualer av svart magi används i deras hemliga sällskap för att hålla kontroll över mänskligheten. Se på dem som de sträcker på sig i sina löjliga prylar; Parasiter som lever av mänskligt elände. Det är energin i ert lidande, som ger dem deras makt.

Skydda den goda energin som frigörs. Det är er livlina. Koppla ihop er med naturen när det är möjligt och använd energin för att aktivera er och er energi. Vakna upp är aldrig lätt, men det måste ske. Det ger er en möjlighet att skapa en ny verklighet, där det enda syftet är att skapa fred och harmoni. Allt negativt kommer då att avlägsnas utan ett spår. Vi har stora planer. Våra två världar kommer att förenas för att detta ska kunna genomföras.

Ni behöver hjälpa till så att den unge mannen släpps fri, så att våra planer kan slutföras. Var modiga, mina vänner, ni kan klara det.

Min kära, jag vet att du känner dig ensam. Jag är med dig i anden. Ni är båda uthålliga på mänsklighetens vägnar, men ibland det kan bli för mycket. När tillräckligt många människor använder sin energi för att återställa rättvisan kommer det att hända.

Jag är stolt över dig, min kära. Alltid din beundrare, Monty.

Jag föreslår att läsarna tittar på följande YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=VwHY_fZv5HI&t=1s

Robert David Steele intervjuar Kerry Cassidy från Project Camelot

Webbplats: Montague Keen Foundation

 

Du gillar kanske också...