Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart, 5 december 2021

 

 

Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart, 5 december 2021

 

Vecka 33: Meddelande Ljusarbetarpositioner | Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart

 

5 december 2021

Jag är Ärkeängel Mikael med mitt veckovisa budskap till dem som tillhör Angelic Warrior Group.

Den onda agendan har rullats ut och fortsätter att rullas ut. Du undrar vad det finns att göra åt det.

Detta är vad du kan göra åt det. Skicka dina kärleksfulla energier till världen, till platser som du vill se flytta ut ur mörkret.

Som ni förstår, finns det olika nivåer av ondska som utspelar sig på er planet nu. Vissa områden har gjort mer framsteg när det gäller att slå tillbaka den mörka agendan, andra har inte gjort det.

Du bor i området, oavsett om det är ett land eller stad du bor i, av en anledning. Anledningen är att din energi är bäst lämpad för att stöta bort den mörka agendan för detta område. Starka ljusarbetare finns i områden som är mycket mörka, ljusarbetare som är av lägre frekvens bor i områden som har mer ljus.

Ibland känner du ett behov av att röra på dig, och detta kan vara anledningen till att du blir ombedd att ompositionera dig själv för att anpassa dig till ett annat område som bäst passar din energikapacitet. Områden där det finns många ljusarbetare tenderar att vakna snabbare än andra områden, och ett av dessa skulle vara USA. Områden där det finns färre ljusarbetare skulle tendera att vakna långsammare, och som Sharon med förtret konstaterar, kunde detta vara Kanada.

Denna veckas uppgift, och den kommer att inkluderas i era uppgifter för alla veckor framöver, är att skicka energier av ljus till era egna huvudstäder, era egna statsledare, era egna guvernörer, premiärministrar, politiska partier, etcetera.Detta kommer att vara er uppgift varje vecka och vi kanske nämner det eller inte, men detta kommer alltid att vara en del av vår begäran till er från och med nu.

Det är något som ni kanske kan göra i er dagliga meditation eller era böner. Tänk på ert land och dess ledare och skicka dem vitt ljus.

Jag är Ärkeängel Mikael. Jag är din lärare, jag är din ledare och jag är din tjänare. Vi är Många.

Tack, Sharon.

Jag: Du är så välkommen, Mikael!

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...