Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 december 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 december 2021

 

Använd er kraft för mänsklighetens uppstigning

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har fastställt att det bästa sättet för mänskligheten att komma till en plats där ni alla kan leva harmoniskt tillsammans är att leta efter de ögonblick av kontakt som ni har med människor som ni inte skulle ha förväntat er något gemensamt med. När ni minns de gånger då ni träffade någon som såg väldigt annorlunda ut än er och ändå hade väldigt liknande övertygelser, öppnar ni er för möjligheten till en verklighet där alla på Jorden kan komma överens och leva på en harmonisk planet.

Vi vet att det är en mycket stor begäran att be er se Gudomligheten i er själva och alla andra. Vi vet också att det är nästan omöjligt för vissa människor att föreställa sig att de går i en annans skor. Men ni har alla haft erfarenheter med andra människor där ni blev förvånade över hur mycket ni hade gemensamt med någon som på ytan var så olik er på alla sätt. Det är mycket svårt att upptäcka en person som är andlig, såvida de inte går ut för att berätta för er med sin klädsel eller med vad de gör. Ni kan inte bara titta på någon och avgöra om de delar er övertygelse eller inte. Den nya tiden har expanderat som en gemenskap, och fler och fler människor vaknar varje dag.

Om ni, som de uppvaknade, kan praktisera detta, då skickar ni det budskapet till det kollektiva medvetandet. Ni låter alla veta i dessa ögonblick att ni delar era minnen med det kollektiva medvetandet och att det inte bara är möjligt att skapa en koppling med någon som ni inte förväntar er att göra den kopplingen med, utan det är också en realitet i er upplevelse. Ni vill verkligen uppleva en fredlig värld, och även om ni inte kan övertala alla andra att lägga ner sina vapen och krama personen de ser som sin fiende, kan ni leverera detta budskap till det mänskliga kollektiva medvetandet genom att medge att ni gjorde en felbedömning. Hitta tillfällen när ni gjorde antaganden om andra människor som visade sig vara felaktiga för att ni missbedömde dem, och vi pratar om de tillfällena då det var en negativ bedömning, och personen visade sig vara någon som ni verkligen kunde relatera till.

Ni kommer att komma till detta harmoniska samhälle lite i taget och ögonblick för ögonblick. Vi vet att ni skulle vilja se något som skulle åstadkomma en bred och genomgripande förändring, men tänk bara på hur många av er som är vakna just nu och hur ni kan medverka till mänsklighetens kollektiva medvetande på ett så positivt sätt. Ni kan skicka chockvågor genom ert kollektiva medvetande och göra mer för mänskligheten på ett ögonblick än ni skulle kunna göra under en livstid av att arbeta med något fysiskt. Det här är kraften som ni har som individer och som det vaknade kollektivet, och vi föreslår bara nu att ni använder den kraften för allas bästa, för mänsklighetens uppstigning.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...