Ärkeängeln Mikael via Beatrice Madsen, 23 maj, 2019

Ärkeängeln Mikael via Beatrice Madsen   190523

Ni skär med mitt svärd kära ljusarbetare, ljussättare, ljuskrigare och porthållare, och kärlekslfygfän.

Jag är med er ständigt. Nu är det befäst, mitt svärd går längs din ryggrad upp ifrån ditt översta chakra, genom kota för kota och har den inte gjort det förr så väcker den nu kundaliniormen som går i motsatt riktning upp längs med ryggraden.

Jag är Mikael med svärdet som skär igenom illusion efter illusion. Nu kommer vi i mångfald och vi arbetar hårt och idogt. Kära, kära, kära outröttliga ni. Jag kan påtala att illusionerna inte har någon chans mot vårat gemensamma skarpa svärd. Skär, oh , människa, skär bort de grova felaktigheterna ni levt med. Skär i kärlek och skär i ljus. Ni är nu såpass tränade att ni som kommer i mångfald vet att ni kan skära utan ljus och utan extremt lidande.

Ni skär med stora svärd, ni skär med små och vi jobbar enträget på tillsammans, du och jag. Be mig om hjälp i dina tvivlande stunder för min mission äro DU och NI.

Ni skär var och en på erat vis, ni behöver inte alls göra likadant. Ni är så mycket större förebilder än ni kan förstå och omslut kärleken och ljuset i det arbete ni gör. Stå stadigt i stjärnornas krig. Jag är Ärkeängeln Mikael och jag firar en grandios seger för ni mina skydslingar kan nu stå på egna ben, med mitt absoluta sanningssvärd givande i er stomme (leende).

Du gillar kanske också...