Ärkeängel Rafael via Johnathan Trinity Martin, August 24th, 2023

Gudomlig Tjänst, Ärkeängel Rafael
2023-08-24
Kanal: Johnathan Trinity Martin
Hej och välkomna ni fina varelser av Gudomligt medvetande. Jag är Ärkeängel Rafael. Konung över domänen för Kärlek och Helande. Och jag tar inte denna titel med en nypa salt. Det är den roll som jag har fått av Gud, Den Högste Skaparen. För vi är alla ett i grunden, och även om vi har olika roller att spela i skapelsen, är vi alla delar av helheten. Det är en resa av glädje och kärlek i våra hjärtan. Och om du missar det så beror det bara på dig själv. Ingen annan.
KÄRLEK OCH GLÄDJE
Kärlek och glädje är essensen av vad du är, essensen av att vara och själva skapelsen. Det är bara det att ni har tagit på er så många negativa och begränsande föreställningar från era förfäder, och ni har drivit er själva in i lidande, smärta och sorg. Från denna plats har du blivit självisk i orienteringen. Det desperata behovet av att gräva dig ut ur smärtan och sorgen, har fått dig att tro att du behöver tjäna och bara fokusera på dig själv för att må bättre. Men detta kunde inte vara längre från sanningen.
ÄRKEÄNGELN RAFAELS BUDSKAP
Ni är i grunden varelser av Gudomligt Ljus och Kärlek. Det är din natur att samarbeta, att stödja och hjälpa dina medföljare på denna resa. Men du har glömt detta, och det är detta och endast detta som ger dig smärta. När du väl lär dig att samarbeta, att älska och heala varandra som om de vore du själv, för det är i slutändan det de är. Ni kommer återigen att börja finna stabilitet i lycka, hälsa, glädje och välbefinnande i er själva. Så ja, ta hand om dig själv men ta också hand om andra som om de vore en förlängning av din egen arm. Det är detta som kommer att få er och er värld att återvända till ett tillstånd av glädje, lycka och välbefinnande bortom era vildaste drömmar.
GUDOMLIG TJÄNST
Söker ni inte lycka, glädje och kärlek i era hjärtan till varandra? Vad är det ni Jordmänniskor söker? Fråga dig själv detta och vi kommer att berätta om och om igen, att sättet att återfå detta är att ta hand om varandra, som om de andra vore du själv. Det är härifrån du ska börja minnas att andra är ditt eget jag. Och återigen ska du återvända till den paradisiska verkligheten av Enhet och den Enhet som en gång gick förlorad i er värld. Detta är vägen tillbaka till kärlek och välbefinnande.
Jag älskar er och önskar er lycka till i er strävan. Jag är Rafael.
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *