Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 juni, 2023

 

Att förändras till ditt bästa jag ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid mycket glada över att få se en av er i ett ögonblick av självrannsakan, även om ni inte gillar det ni ser inom er själva i just det ögonblicket. Medvetenheten är så enorm, och det är något som många människor bara har när någon annan berättar för dem om en av deras egenskaper, en av deras vanor eller en aspekt av deras personlighet. Och då är svaret ofta att känna sig sårad, förrådd, attackerad och att gå i försvar, vilket vanligtvis övergår i en offensiv. Och så, de av er som är villiga att undersöka er själva och vara ärliga och sanningsenliga om vad ni hittar tar mänsklighetens medvetande till nästa nivå, eftersom ni är beredda att förändras.

Du kan fatta ett beslut om att förändra och fortfarande ha dina hinder och stötestenar, och det kan bero på en mängd olika anledningar, men det som är viktigt är att du fortsätter att gå tillbaka till den önskan och den avsikten att bli mer av den du är, att komma närmare källan, ett väsen av villkorslös kärlek. Du behöver inte vara perfekt för att vara Källa, men du vill kunna erkänna att alla aspekter av dig själv är verkliga och att vissa av dem behöver åtgärdas.

Det här är en tid att vara väldigt öppen och ärlig mot er själva, eftersom ni kan förändras snabbare än någonsin tidigare. Vi berättade nyligen för er att manifestation kommer att ske snabbare, och när vi säger något sådant tänker de flesta av er i termer av vad som kommer till er från den yttre världen, som ett jobb, en partner, ett hem, fysisk hälsa och så vidare. Men vi talar också om dig, varelsen, själen, essensen, den som föder begäret i första hand. Du är en manifestation. Din nivå av inre frid och harmoni är en manifestation.

Och så, det är en bra tid att vara väldigt sanningsenlig mot dig själv om de aspekter du skulle vilja se ytterligare utveckling i, och du kan vara ofullkomlig, eftersom det också ger dig möjligheten att vara villkorslöst kärleksfull mot dig själv. Nu är inte tiden att vara i förnekelse, inte för att det någonsin finns en bra tid att vara i förnekelse. Men visst när du kan göra så gigantiska språng i vem och vad du är, vill du inte sitta fast i leran av en ovilja att undersöka dig själv med sanningsenliga ögon.

Att bara ha viljan att förbättra är något att må väldigt bra av. Om du vill bli en bättre människa, snällare, mer omtänksam och omtänksam, mer kärleksfull och givande och så vidare, då är du redan på väg att bli alla dessa saker och mer. Och som vi sa i början, vi känner så mycket glädje när vi ser en av er försöka bli bättre genom självrannsakan. Och så, naturligtvis har du vårt stöd och stöd från så många andra vid denna tid och hela tiden som du försöker utvecklas och att komma närmare att vara ditt högre jag där i köttet.

Ni kommer alla närmare och närmare varje dag, men de av er som gör det med flit leder resten av mänskligheten, och det är något att må väldigt bra av just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *