Ärkeängeln Gabriel, 21 maj 2015

Ärkeängeln Gabriel

21 maj 2015

Kanal: Marlene Swetlishoff

Kära Ni

Låt oss ha en diskussion om den kvalitet av kärlek som kallas upprymdhet. Att ha denna kvalitet är till mycket stor hjälp för att leva det liv man drömmer om och leva det fullt ut. Att känna upprymdhet tillåter en att vara verkligt tacksam för de underbara saker man upplever i detta ögonblick och att vara lycklig. Lycka är beroende av ens förmåga att vara tacksam för det man har i sitt liv. Lyckliga människor lever i upprymdhet, entusiasm och häpenhet, de är alltid nyfikna på att upptäcka de största djupen i sitt dagliga och alltid föränderliga livsäventyr. De har tagit kontroll över sina liv och är skapare av dem. De vet att de själva är ansvariga för sina handlingar och tankar och har funnit hemligheten med att leva livet till maximum. De definierar vad det betyder för dem att leva ett lyckligt liv och deltar i det i varje ögonblick istället för att bara låta det passera förbi. De njuter av varje ögonblick i livet. Varje dag kommer med någon ny utmaning och en möjlighet att upptäcka något nytt. De har lärt sig att lita på sig själva och sina egna styrkor. Upprymdhet i livet avslöjar en människas verkliga kärlek till livet.

De har lärt sig hur man håller sin ande fri, att vara flexibla och att släppa de olyckliga sakerna i det förflutna. De är upprymda av att kliva in genom nya dörrar och upptäcka något underbart och fantastiskt på andra sidan, och samtidigt lärandes massor av värdefulla lektioner i livet. De har modet och övertygelsen att prova på något de aldrig provat förut. De lever ett meningsfullt, spännande och passionerat liv. De avgör vad som är viktigt för dem och gör sådant som gör dem lyckliga. De gör ansvarsfulla val så att de alltid kan se sig själva i spegeln med kärlek och utan ånger. De gör utövandet av medveten observation till en vana för att hjälpa dem att vara en aktiv deltagare i sitt dagliga liv. De spenderar tid på njutbara aktiviteter som uppmuntrar dem att vara mer kreativa och att tänka positivt. De går upprymt bortom sina personliga gränser och det möjliggör för dem att bli mer produktiva, anpassningsbara, expansiva och kreativa människor. Genom att göra lärandet av nya saker varje dag till en vana ökar de sin egen kunskap och visdom. De blir mer anpassningsbara till förändringar, är mer oberoende och känner sig mer nöjda med sin roll i samhället.

Genom att ge av sin tid och sina resurser för att hjälpa andra blir de mer tillfredsställda med sina egna liv, är lyckligare och hälsosammare och mer tacksamma för sina egna liv och de saker de har. De odlar en positiv inställning som förbättrar deras syn på livet. De följer sina känslor av lycka och handlar i enlighet med detta spännande och glädjefyllda tillstånd. De väljer att leva med färre distraktioner genom att eliminera de saker som stjäl deras energi. De börjar göra saker som upphetsar, väcker och vårdar deras själar. De hänger sig åt skönheten i naturen och koncentrerar sig på aktiviteter omkring den. De skrattar, leker, dansar, sjunger, umgås med andra och har roligt under tiden. Genom att omfamna livets skönhet i dess enkelhet får de lättare att uppskatta de små sakerna i livet.

När någon modigt öppnar sitt hjärta och gör sig färdig att ta emot och ge ovillkorlig kärlek kommer omvärlden i sin tur att rusa dit för att fylla det utrymmet med kärlek. De vaknar tidigt och blir upphetsade över arbetet framför dem, de har alltid något att se fram emot och gläds åt få arbetet utfört. Deras motto är helt enkelt: ”genomför och fullborda”. De känner att det de gör har en verklig mening vilket gör en enorm skillnad i deras liv. Varje gång de arbetar med något de älskar skapar det upprymdhet och passion inom dem som inget annat kan göra. Att hitta ett sätt att använda sina passioner för att ge något tillbaka till världen ger deras liv en ultimat mening. De stannar upp och tar sig tid att studera alla de små sakerna och provar på något nytt. Rutinmässigt går de ut ur sin bekvämlighets zon och försöker uppleva så många olika miljöer och känslor som möjligt. Världen har så mycket att erbjuda och de försöker dra fördel av det genom upplevelser. Genom att göra dessa saker som inte är del av deras vardag fortsätter de att bli överraskade, energifyllda och upprymda. De är medvetna om att känslan av upprymdhet är en viktig del av att vara människa.

De söker människor med god humor som har en positiv livssyn då de upplever att denna livssyn är smittande. Dessa människor är sannolikt de som söker spännande och nya saker att göra och är mer i harmoni med livet omkring dem. De är den typen av personer som genuint tycker om och uppskattar att umgås med andra människor. De vet att leva ett exceptionellt liv innebär att göra det som är spännande och tillfredsställande. Genom att göra arbete som de är stolta över att dela med världen är de fria att njuta livet på sina egna villkor. Genom att veta vad som fyller dem med upprymdhet bygger de på dessa aktiviteter och upplever fler ögonblick av lycka och tillfredsställelse. De omfamnar entusiastiskt livets skönhet och vet att livet kan vara fyllt av skratt och kärlek, familj och vänner, tacksamhet, givande och spänning. Må ni välja den resa ni vill ha i livet och leva i upprymdhet, för möjligheterna är ändlösa och utgången bestäms enbart av er genom de val ni gör.

JAG ÄR Ärkeängel Gabriel

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...