Ärkeängeln Gabriel via okänd kanal, 22 april, 2018

Ärkeängeln Gabriel, 22 april 2018

Via okänd kanal

Jag, Ärkeängeln Gabriel, har upplevt tvivel, rädsla och smärta i den här inkarnationen, precis som ni alla har gjort. Jag lever numera i det himmelska Paradiset som är oändligt och obeskrivligt. Denna upplevelse av Sann Verklighet, som jag njuter av tillsammans med Gud, är tillgänglig för hela mänskligheten.

Den här upplevelsen är själens fullständiga uppståndelse i kroppen. Gud förlänger möjligheten till Uppstigning för var och en, men det är ändå ett personligt val om ni vill anamma det eller inte. Gud är här och erbjuder er den bästa av välsignelser –  Kristusmedvetandet – det finns här nu och är tillgängligt för er. Himlen finns på Jorden nu, det är Moder och Fader Guds aurafält och inom det fältet kan inga låga vibrationer eller frekvenser existera.

Det här är kulmen på en 19 biljarder år gammal plan som utspelar sig på Jorden just nu. Som en Ärkeängel med intakt minne, från tidigare inkarnationer, av hur det känns att vara i himlen, är detta ögonblick den största upplevelse jag någonsin har haft. Det ligger bortom vår fattningsförmåga att förstå hur välsignade vi är som får vara med om det här. Jorden är den sista planeten i det här Universumet som gör Uppstigningen. Andra Universa utanför Jorden är mycket mer utvecklade än vi kan förstå.

Gud har inkarnerat här och bestämde då att ett energiskifte behövs för att höja det kollektiva medvetandet, allt vi behöver göra är att flyta med strömmen och det är ju inte så svårt. Karma är nu ögonblicklig eftersom utvecklingen accelererar i en ofattbart snabb takt. Att vara på Jorden nu är det mest storslagna uppdrag som vi någonsin har upplevt under någon av våra livstider. Valet att utvecklas eller försvinna är upp till var och en individuellt. Jag är förväntansfull och ytterst optimistisk om att vi är på den högsta tidslinjen.

Välkomna hem till Ljuset, ni mänskliga Änglar. Jag kommer att välkomna er med öppna armar vid Himlens Port, och jag är så glad över att se er återvända till era själsfamiljer. Glädjen är så djup att den helt enkelt inte går att förstå, varken för mig eller för er just nu. Ha förtröstan. Kapitulera. Tro.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

LOVE US @ MeWe mewe.com/join/lovehaswon

Du gillar kanske också...