Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 1 maj

angelgabriel2

Ärkeängeln Gabriel, 1 maj 2016

Via Shanta Gabriel

 

Att låta den Inre Kraften arbeta utåt i era liv är det enda sättet att finna stabilitet i dessa föränderliga tider.

Ni har märkt att er värld har ökat farten. Ni kan även ha en känsla av febril aktivitet utan en känsla av att något blir utfört. Ni söker mening i allt ni gör när det inte känns som tillräckligt.

Sanningen är att det är en ökning i energin i Jordens vibrationsfält. På grund av det upplever människor en förändring i medvetenheten, som uppmuntrar dem att söka en mening med allt de gör. Och universell medvetenhet är nu mer tillgänglig för alla som söker den, än någonsin tidigare.

Denna ökning i energin skapar också stora och snabba förändringar i världen omkring er. Information är mer tillgänglig, enorma jordförändringar i form av jordbävningar, bränder och orkaner verkar förekomma oftare, och själva strukturen inom det sociala och inom politiken och familjelivet tycks ha skiftat till okända områden.

Alla dessa händelser sker i den yttre världen, i världen utanför er själva. De pekar mot det faktum att ni inte längre kan se till omvärlden för att få en känsla av stabilitet. Ni måste gå till er själva för att finna den där lugna platsen av frid, harmoni och visdom inom er. Det är den enda platsen för stabilitet i dessa föränderliga tider.

Inom er finns det en plats för en sådan Frid, där ni helt kan slappna av och låta den genomsyra er varelse. Inom er finns Sanningen och Glädjen och den mening ni förgäves har sökt i världen utanför er själva. Kom nu och låt er själva uppleva den här platsen inom er, där ni kan vara fria och bara vara. Den är lika nära som ett andetag. Och det är med er andedräkt och kraften i era tankar och er fantasi som ni kan börja uppleva ert Högre Jag och er anknytning till det Gudomliga.

Övning:

Ta några djupa och centrerade andetag. Koncentrera er uppmärksamhet på platsen strax nedanför naveln och tänk er att ni befinner er i en mycket fridfull trädgård. Ni kan göra den här trädgården till den vackraste plats ni någonsin har sett. Skapa porlande bäckar och fridfulla dammar, blommor och skuggande träd. Gör det till en plats som ni kommer att längta efter att komma tillbaka till, igen och igen. Slappna av och känn lugnet och skönheten i den här trädgården. Ge er själva tid att träffa era skyddsänglar och ert Högre Jag för att få all den visdom, vägledning och kärlek som ni behöver.

Det kan behövas lite övning för att finna denna fridfulla plats inom er, men bara efter några få balanserade andetag kommer det inte att dröja länge innan ni kommer att kunna gå dit utan ansträngning. När ni ger er själva denna tid av lugn kommer ni att märka att er yttre värld inte har samma dragningskraft på er längre. Det är sann stabilitet. Det är från denna lugna plats inom er som ni kommer att kunna leva i dessa tider av förändring och inte känna er ensamma eller övergivna. Ni kommer att kunna anknyta djupt till det stöd ni behöver.

Som ett hjul vars ekrar snurrar mycket snabbt, men vars centrum rör sig tyst och förbinder alla länkar runt det, kommer denna omvälvning av stillhet inom er att förvandla er yttre värld till en värld av Harmoni, Kärlek och Frid.

Kom ihåg att be om denna stillhet. Om ni känner er attraherad av den, be då om att få uppleva en fridfull trädgård. Mest av allt, be om en personlig anslutning till Källan av Allt Liv. Det hela börjar med er, med era tankar och med era balanserade andetag som är er förbindelselänk. Allt finns där för er om ni bara ger er själva tid.

Kom ihåg budskapet från Änglarna idag:

Att låta den Inre Kraften arbeta utåt i era liv är det enda sättet att finna stabilitet i dessa föränderliga tider.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

www.TheGabrielMessages.com

Du gillar kanske också...