Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 16 januari, 2023

 

 

Ingen har makt över dig om du inte tillåter det att hända.

Kära,

När du befinner dig i en situation där du börjar känna dig maktlös och mindre än en annan, kan detta ses som en väckarklocka. Vi syftar här på alla situationer där du känner dig nedvärderad, inte nödvändigtvis en av uppenbar övergrepp.

Om det finns en annan person som vill ha en viss nivå av makt över dig, medvetet eller omedvetet, är din fysiska kropp ofta en bra indikator på att något inte står rätt till. Du kan märka en känsla av obehag i ditt solar plexus-område. Kanske faller en vikt ner på dina axlar och ditt huvud hänger ner. Att uppmärksamma ditt kroppsliga obehag kan hjälpa dig att bli medveten och låta dig frigöra dig från situationen.

När du känner dig stark i dig själv är det mindre troligt att du stannar i situationer som kan skada dig, eller låter andra behandla dig med respektlöshet. Du behöver inte vistas på platser eller i närheten av människor som inte ger dig den respekt du förtjänar. Det är dock inte heller nödvändigt att reagera i ilska. Så mycket som möjligt, stanna i ditt hjärta, välsigna den eller de inblandade och ta bort dig själv från situationen.

När du känner dig stark inombords, bra med dig själv och centrerad, är området av ditt solar plexus fyllt med energi. När du börjar känna dig uttömd är det bokstavligen vad som händer dig. När vi säger ingen har makt över dig om du inte tillåter det att hända, är det här den första platsen där din makt ges bort. Det är nu dags att ta tillbaka det.

Ibland blir människor så vana vid att bli nedvärderade, maktlösa och nedtalade att de accepterar detta som ett naturligt tillstånd. Det är det inte. Varje själ på jorden förtjänar att bli behandlad med respekt. För att förbli stark i dig själv måste steg tas så att du känner din inre kraft, den där kopplingen till ljuset av Ren Ande som finns inom dig. Solar plexus är det område som påverkas mest av en annan persons kraftmanövrar, så följande visualisering är till hjälp för att uppnå och bibehålla ditt balanscentrum.

Öva:

Andas med medveten medvetenhet in i området från bröstkorgen till under naveln. Föreställ dig detta område fyllt med det varma skenet från en enorm sol och låt detta ljusa, gyllene ljus stråla ut från denna plats inom dig och fylla hela din varelse. Se eller känn sedan detta ljus som rör sig från basen av din ryggrad in i jorden, så att du kan vara ansluten till den rika, närande och jordande närvaron. Fortsätt att visualisera det gyllene ljuset från solen som fyller ditt solar plexus och centrerar dig med en tydlig, stabil kraft som gör att du kan vidta nödvändiga åtgärder för att ta hand om dig själv. Med övning kan du dra nytta av den lugnande kraften i detta ljus och jordens stadiga närvaro när det behövs.

Börja idag med att respektera dig själv. Vet att du är ett strålande Guds barn och att du har syfte, närvaro och koppling till all kärlek i universum. Ring alltid dina skyddsänglar och vet att du är vägledd och skyddad av Guds ljus. Börja känna din personliga koppling till en högre makt, den sanna kraften som innehåller all energi du behöver för att göra allt som krävs i ditt liv. Fyll dig själv med solens gyllene ljus och känn jordens vårdande närvaro under dina fötter. Återta din sanna kraft och kom ihåg att du aldrig är ensam.

Ditt meddelande från ärkeängeln Gabriel idag är:

Ingen har makt över dig om du inte tillåter det att hända.

Shanta Gabriel
för ärkeängeln Gabriel

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *