Mike Quinsey kanaliserar sitt Högre Jag, 20 januari, 2023

 

20 januari 2023. Mike Quinsey.

Osäkerheten om din framtid som du har upplevt har fått dig att ta en lång titt på värdet av att fortsätta på det gamla sättet. Det börjar bli uppenbart att man inte kan fortsätta som tidigare, och redan inser människor behovet av förändring.

Du har medvetet hållits tillbaka under mycket lång tid av de som tror på att tjäna sig själv. Men med de stigande vibrationerna har ett uppvaknande ägt rum, och det kommer att vara din garanti för att framtiden kommer att bli något annorlunda och mer acceptabel än vad du upplever nu. Det kommer att vara mer i linje med dina behov och önskan att helt gå in i New Age och njuta av fördelarna som det kommer att ge dig.

Så vad kan du se fram emot som du inte har nu som kommer att lyfta dig. Förvisso kommer ett mer fridfullt liv eftersom varelser av de lägre vibrationerna gradvis kommer att ha mindre kraft eller till och med möjligheter att ingripa i era liv. Så småningom kommer de att upphöra att existera på er högre nivå och fred kommer äntligen att sjunka ner över er Jord.

Det är inte så långt borta som du kanske föreställer dig men först måste du ta itu med de problem som just nu orsakar dig så mycket sorg och till och med smärta. Ni måste inse att ni alla är ansvariga för att lösa saker och ting och det kommer från resultatet av era många liv och den karma som är involverad. Återigen betonar vi att det inte är straff utan helt enkelt att rätta till det som har lett till din nuvarande situation.

Gå igång med ditt arbete med dina huvuden högt när du uppnådde din upplyftning genom hårt arbete och beslutsamhet att lyckas. Så mycket har stått på spel och till din ära har du funnit framgång genom att övervinna de utmaningar som du har ställts inför.

Med tiden kommer du att kunna se tillbaka och se exakt hur du klarade dig och mötte dem. Var säker på att du är mycket större genom dina erfarenheter och aldrig kommer att förlora de framsteg du har gjort. Dina upplevelser kommer att föra dig framåt aldrig mer för att behöva gå samma vägar.

Du har gjort den svåra delen som kommer att göra det möjligt för dig att ta dig igenom de återstående åren som leder till Ascension. Det har varit en fråga om självkontroll och beslutsamhet att uppnå ditt mål, genom ditt engagemang för dina livsplaner som noggrant har arrangerats för att säkerställa att du hade alla möjligheter att bli framgångsrik.

Vi applåderar dig för din uthållighet och beslutsamhet att följa din livsplan, när du faktiskt inte nödvändigtvis var medveten om vad det var, utan var utrustad efter dina behov och som alltid hade dina guider till hands för att hjälpa dig.

Du kanske frågar vart du går härifrån och det finns inget enkelt svar eftersom även om framtiden kartläggs för att säkerställa din fortsatta utveckling, är vägen du väljer för att komma dit ditt val av fri vilja. Lyckligtvis finns det ledare bland er som har en fast tro på sin framtida roll, och som kommer att se till att de arbetar för det och kommer att hjälpa dig.

Det finns naturligtvis hinder och utmaningar längs vägen men planen kommer så småningom att fungera till din fördel. Tid är dock en viktig fråga och milstolpar måste uppnås inom en viss tidsperiod. Vi är med dig för att hjälpa till på alla möjliga sätt och i slutändan kommer du att lyckas.

Isolerat är många av er förtvivlade vid tanken på vad som komma skall, eftersom det inte finns någon verklig indikation på vad som händer som skulle peka på en ny period i livet som skulle vara mer acceptabel och sätta stopp för de mörka. .

Det kommer utan tvekan och fröna kommer redan till liv som planerat och kommer så småningom att ge varaktig fred. Det har varit så och ingenting kommer att förändra det slutliga resultatet. Tänk på det när tvivel uppstår och var säker på att allt kommer att lösa sig i slutändan.

De av er som är redo att stiga bör gå framåt med vetskapen om att det finns lite att oroa sig för, och de flesta av er kommer att ha en välkommen framtid som garanteras bli fridfull och tillfredsställande. Livet är tänkt att vara en trevlig upplevelse och en möjlighet att utöka din kunskap om den verkliga världen som medvetet har gömts för dig.

Du kommer också att lära dig sanningen om livet i allmänhet och förstå överflöd av det runt omkring dig. Sanningen har varit svår att hitta på jorden och har hållit dig tillbaka. Vad skönt för dig att veta att sanningen inte kan döljas för dig mycket längre och att du så småningom kommer att befrias från ditt påtvingade fängelse och lära dig sanningen om din isolering på jorden.

Du har mycket att tacka Moder Jord för som vi nyligen nämnde. Vi säger igen, du har en underbar framtid att se och en frihet att resa dit din nyfikenhet och lust att lära tar dig, både på och utanför planeten. Ändå kvarstår ett syfte när du får erfarenhet som kommer att fortsätta din utveckling i enlighet med din önskan att utvecklas. Du kan inte riktigt stå still eftersom möjligheter alltid kommer att dyka upp för att främja din upplevelse. Kosmos väntar dig som fullfjädrad resenär i rymden.

Många av er är gamla själar som hjälper dem som behöver en erfaren själsfrände att visa dem vägen hem. Det finns en medfödd drift inom dig som driver dig längs, att hitta den svårfångade vägen som leder dig allt högre i din strävan efter kunskap och erfarenhet. Allt du någonsin kommer att behöva ligger framför dig och du kommer att finna det när du fortsätter ditt sökande efter sanningen om din varelse.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.
Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *