Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 16 oktober, 2016

angelgabriel2

Ärkeängeln Gabriel

Via Shanta Gabriel, 16 oktober 2016

Lita på er själva och den Änglalika energi som arbetar genom er.

 

När ljuset inom er växer sig starkare och klarare, kommer ni att kunna ge mer visdom och kärlek till er värld. Ni kommer att börja lita mer på er själva och veta att ni är gudomligt guidade i varje ögonblick.

Tillit är en energi som växer ju mer ni använder den. Som en muskel som blir starkare ju mer ni tränar, och så är det också med tillit. Den kommer inte från energin ni lägger ner i det ni gör, så mycket som det är en tillåtelse av energin att flöda genom er kropp.

Förtroende kommer ur en djup nivå av tillit. I djupet av er varelse vet ni att det finns en Högre Makt. Ni kan överlämna ert liv till denna Gudomliga Närvaro och saker och ting kommer att börja röra sig i positiva riktningar. Lär er att lyssna mer till er intuition, än vad samhället säger är sant. Lär er att lyssna till rösten av ert Högre Jag, som är er förbindelselänk med den Gudomliga Källan. Kom ihåg att ni vet djupt inom er vad som är bäst för er. Ert Högre Jag vet svaren på alla de frågor ni ställer.

Lita på att Änglarna hjälper er med den här processen med att ansluta er till Gud inom er. De är en otrolig resurs som bara väntar på er inbjudan. Börja med att be er Skyddsängel om hjälp i det lilla. Följ råden ni får, och ni kommer att lita allt djupare på denna underbara energi som arbetar genom er. Ni kommer att märka att ert liv blir mycket enklare och att vardagens aktiviteter blir lättare, tack vare Änglarnas nåd.

Den här nåden välsignar varje steg ni tar och varje ord ni säger. Den här nåden blir också starkare ju mer ni tillåter den att arbeta i ert liv. Det är en gåva till er, men först måste ni fråga och sedan måste ni tillåta er själva att vara öppna för att ta emot det som är tillgängligt för er.

Dessa enkla handlingar av tillit kan förändra er värld. Kom ihåg att er direktlänk till Gudomlig Nåd förstärks när ni:

Lita på er själva och den Änglalika energi som arbetar genom er.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

www.TheGabrielMessages.com

 

Du gillar kanske också...