Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 22 december, 2019

Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 22 december, 2019

Shanta Gabriel ~ ärkeängeln Gabriel: Vandra i Skönhet, Lev med Tillit

22 december, 2019, ShantaGabriel.com

https://tinyurl.com/s3kc5vj

Vandra i skönhet, lev i tillit och känn den välvilliga kärleken med vilken Gud vägleder dig.

Dessa ord klargör vägen till ett bekymmerslöst, glädjefylld och fredligt liv. Att vandra i skönhet innebär att titta på allt du ser med ditt hjärta och sinne. Detta kan innebära att se bortom ytans utseende av disharmoni och veta att det är perfektion och skönhet inuti en situation. Det finns skönhet runt omkring dig och ibland behövs det en bön som “Låt mig se skönheten här, Änglar,” för att göra detta uppenbart.

Att vandra i skönhet innebär också att tillåta medvetenheten om att det finns skönhet i denna värld att bubbla till ytan, så att du kan vara medveten om den stora skönheten i Guds skapelse. En blomma innehar lika mycket av nyckeln till universell kunskap som hela fältet av blommor har.

Gör allt du kan för att bli uppmärksam om skönheten omkring dig och för att få mer skönhet i din värld. Att få en blomma i ditt hem kan lysa upp dagen, eftersom den andliga essensen i den blomman genomsyrar din värld. Leta efter skönhet varje dag och var tacksam för allt som du hittar.

Att leva i tillit innebär att djupt inne i det finns en inre vetskap om att du aldrig är ensam, och att änglarna arbetar för dig i ditt liv. När du ger ditt liv åt Gud och ber att det gudomliga ska ske, kan du lita på att det som är lämpligt  för dig utarbetas i varje situation för det högsta bästa av alla berörda. Att leva i tillit innebär att acceptera vad som är närvarande uppenbarat i ditt liv, och gör en fordran för den gudomliga ordningen inneboende i varje situation. Att leva i tillit tillåter änglarna att trösta och inspirera dig så att du kan få stöd i alla områden av ditt liv.

När du vet hur välvilligt Guds kärlek vägleder dig, finns det en fyrbåk av ljus att följa. Denna kärlek är den mäktigaste kraften för det goda i universum. Denna kärlek skapar frid och harmoni i hjärtat och själen hos varje person som minns. Tillåt tro på detta uttalande att genomtränga varje cell i ditt väsen. Du är alltid guidad av Guds kärlek och du är aldrig ensam. Du kan kalla på denna kärlek när som helst och sannerligen verkligen veta att det är där för dig.

Så ta emot detta budskap från ärkeängeln Gabriel och låt det bli din livsstil. Tro kommer att skapa mer Kärlek, Glädje och Frid för dig på alla sätt.

Återigen kära enare, vi säger till er:

Vandra i Skönhet, lev i Tillit och känn den välvilliga Kärleken hos Gud som vägleder din vandring

.

Shanta Gabriel
för ärkeängeln Gabriel
22 december, 2019
www.ShantaGabriel.com

Översättning:  Mats

You may also like...