Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel 25 april 2021

 

Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel

25 april 2021

Att älska andra på deras valda väg skapar den energi ni vill ha i er värld

Kära Ni,

När ni älskar andra och tillåter dem att följa deras egen väg, så väcker ni energin av medkänsla och acceptans inom er. Denna energi fyller ert hjärta och genomsyrar er värld. Den låter er ta emot denna samma energi från andra, vilket kan ge er en känsla av frihet att vara allt ni kan vara.

Tidvis kan andras valda väg synas destruktiv för er, och det är inte en energi ni skulle välja att ha omkring er. I dessa situationer är ofta det mest kärleksfulla ni kan göra att låta dem följa deras valda väg, och ni måste ge er själva tillåtelse att följa den väg som är ert högsta bästa. Det kan till och med innebära att ni aldrig ser dem igen.

Skapa den energi ni vill ha i er värld genom att väcka upp ert medvetande till allt det goda som finns tillgängligt för er. Det är frågan om val. Tona in er bara på sådant som ni vill ha i ert liv. Släpp behovet av att ha rätt. Stäng ert sinne för de negativa tankar som hotar er lycka.

Ögonblick för ögonblick, gör valet att leva i Ljuset av Sann Kärlek. Då ni gör det blir ni en sann bro mellan Himlen och Jorden.

Att välja Kärlek tillåter er att vara i världen men inte av den. När ni gör valet att älska andra såsom de är, banar ni väg för ett massuppvaknande av Kärlek på planeten, så att alla kan bli fria.

Ta emot Kärlek, ge Kärlek och var Kärlek. Med denna kärleksfulla energi som er avsikt, kom ihåg ert Meddelande från Ärkeängel Gabriel idag:

Att älska andra på deras valda väg skapar den energi ni vill ha i er värld

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...