Vi arbetar med att införa Medlemskap på Sajten, 27 april, 2021

 

 

Vi arbetar med att införa medlemskap på sajten. Detta kommer sig av flera anledningar.

Dels fortsätter vi att bli attackerade av nättroll, betalda eller ej, med negativa kommentarer och som hotar med att arbeta för att sajten tas ned. Våra åsikter är radikala. Det vet vi. För att kunna fortsätta att tala fritt blir vi tvungna att sluta med att vara publika med våra åsikter och insikter. Jag kan då fortsätta att lägga ut mina uppdatering inom det politiska och hur det går hand i hand med uppstigningen. Mycket kommer att hända de närmaste månaderna, med oroligheter mm. Kaoset som vi har pratat om på våra möten under flera års tid är nu här.

Makthavarna gör också allt för att vi inte skall kunna komma samman i grupper och diskutera. Så jag förmodar att stoppen på våra möten kommer att fortgå av diverse anledningar.  Då blir det extra viktigt att få ut sanningar. Dessa sanningar kommer att läggas upp och med tillgång för medlemmar.

Vi har också ett annat problem och det är materialet på st-germain.se tas och läggs upp på andra sajter utan att en referens ges till ursprungsajten. Detta gäller då framförallt svenska kanalers arbeten. Genom att ha ett medlemskap kan vi ha bättre kontroll på vilka som får tillgång till materialet, dvs framförallt svenskar i Sverige.

Vi kommer att använda oss av paypal som betalningssystem. Det är direkt kopplat till wordpress, som är den bas som sajten är byggd på. Jag skulle uppmana de som inte har paypal idag att gå till paypal.se och skapa ett konto. Det är mycket enkelt att göra så. Kostnade kommer att bli 80 kr per månad. Det motsvarar ungefär en kopp kaffe och något därtill på något cafe. Jag hoppas och tror att alla som är reguljära läsare finner denna summa acceptabel och väljer att bli medlem. Vi kommer också att ha texter som inte ligger under medlemskap för de som väljer att begränsa läsandet till dessa texter.

Ljus och Kärlek,

Per

Du gillar kanske också...