Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel 3:e december

 

angelgabriel2

Shanta Gabriel ~ Ärkeängeln Gabriel

Vandra i Skönhet, Lev i Tron och vet att Guds välvilliga kärlek visar vägen.

 

Kära Ni,

Dessa ord visar vägen till ett sorglöst, glädjefyllt och fridfullt liv. En Vandring i Skönhet, innebär att se allt med era hjärtan och sinnen. Det kan innebära att se bortom den disharmoni som syns på ytan, och känna att det är ett tillstånd av perfektion och skönhet. Det finns skönhet runt omkring er, men ibland behövs det en bön av ”änglar, visa mig skönheten nu”, för att ni ska kunna se den.

En Vandring i Skönhet innebär också, att låta medvetandet förstå, att det finns skönhet som behöver bubbla upp till ytan i denna värld, för att ni ska kunna bli medvetna, om den stora skönheten från Guds skapelse. En blomma rymmer lika mycket av nyckeln till kunskap, som ett helt fält av blommor gör.

Gör allt ni kan, för att bli medvetna om skönheten omkring er, och för att få mer skönhet i er värld. Att ta in en blomma i ert hem, kan lysa upp dagen, eftersom den andliga essensen i blomman genomsyrar hela er värld. Titta efter skönhet varje dag, och var tacksam för allt ni finner.

Att leva i Tro innebär, att ni djupt inom er vet om att ni aldrig är ensamma, och att änglarna arbetar med er under ert liv. När ni överlämnar ert liv till Gud och ber att Guds vilja ska ske, kan ni lita på att det bästa tänkbara sker i varje situation, för det högsta goda för alla inblandade. Att leva i Tro, innebär att acceptera det som händer i ert liv, och begära att den Gudomliga Viljan ska råda i alla situationer. Att leva i Tro, innebär att änglarna kan trösta och inspirera er, så att ni kan få stöd inom alla områden av era liv.

När ni vet att Guds Välvilliga Kärlek visar er vägen, så är det en ledstjärna av ljus att följa. Denna kärlek är den starkaste kraften för det goda i Universum. Denna kärlek skapar fred och harmoni i hjärtat och själen, i varje människa som minns. Tillåt Tilliten som framkommer i detta uttalande, att kunna genomsyra varje cell i er varelse. Ni är alltid vägledda av Guds kärlek, och ni är aldrig ensamma. Ni kan kalla på denna kärlek när som helst, och veta att den verkligen finns där för er.

Tillåt att detta meddelande från Ärkeängeln Gabriel, blir er väg genom livet. Tron kommer att skapa mer kärlek, glädje och fred för er, på alla sätt.

 

Kära Ni, vi säger återigen till er:

 

Vandra i Skönhet, Lev i Tron och vet att Guds Välvilliga Kärlek visar vägen.

 

Shanta Gabriel

för Arkeängeln Gabriel

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

www.ShantaGabriel.com

Du gillar kanske också...