Ärkeängeln Gabriel via Shelley Young, 20 maj 2020

Ärkeängeln Gabriel via Shelley Young, 20 maj 2020

 

Under denna tid för omvärdering och frigörelse kan det vara till stor hjälp att undersöka vilka övertygelser du har om dig själv som helt enkelt inte är i linje med sanningen om vem du är idag.

Är du otroligt hård mot dig själv? Ser du dig själv som värdig? Håller du fast vid gamla historier som inte längre gäller? Är du i motstånd mot dig själv eller förnekar du skönheten i din egen varelse? Acceptans är ett väsentligt element i skapandet av allt du vill vara, uppleva och medverka till helheten.

Det finns en genomgripande övertygelse att om du accepterar dig själv som du är kommer du på något sätt att hämma din tillväxt. Detta är helt enkelt inte sant. Precis som du kan älska ett barn precis som de är och fortsätta att stödja deras tillväxt och expansion, kommer din kärlek och acceptans att skapa perfekta förutsättningar för dig att bli ditt fullständiga uttryck av dig själv.

Kära, du kan helt enkelt inte sparka dig uppför trappan till upplysning. Att vara hård mot dig själv bevarar känsla av separation och smärta av övergivenhet och avvisning. Är det inte dags att släppa de gamla, ineffektiva vanorna och börja visa er själva kärlek, omsorg och genomgående säker och vänlig vägledning?

Trygg tillgivenhet inom dig själv förändra alla dina relationer och omvandlar dig till att få allt du vet djupt i ditt hjärta som du förtjänar men inte har hittat. Liksom med alla andra saker börjar allt inifrån och skapar krusningar därifrån.

 

https://tinyurl.com/y9se3lqr

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...