Ärkeängeln Gabriel via Shelly Young, 27 maj 2020

Ärkeängeln Gabriel, 27 maj 2020

Via Shelly Young

Undersök Vilken Uppfattning Du Har Om Dig Själv

Under den här tiden av omvärdering och frisläppande kan det vara till stor hjälp att undersöka vilken uppfattning ni har om er själva, som helt enkelt inte är i linje med sanningen om vilka ni är idag. Är ni onödigt hårda mot er själva? Ser ni er själva som värdiga? Håller ni fast vid gamla berättelser som inte längre gäller? Förnekar ni er egen skönhet? Acceptans är ett väsentligt element i skapandet av allt ni önskar att vara, uppleva och bidra med till helheten.

Det finns en genomgripande uppfattning att om ni accepterar er själva som ni är, kommer ni på något sätt att hämma er tillväxt. Det är helt enkelt inte sant. Precis som ni kan älska ett barn exakt som det är och fortsätta att stödja deras tillväxt, kommer er kärlek och acceptans att skapa perfekta förutsättningar för er att bli ert fulla uttryck av jaget.

Kära ni, ni kan helt enkelt inte sparka er själva uppför stegen till upplysning. Att vara hårda mot er själva bara bevarar separationen och smärtan i att bli övergiven och avvisad. Är det inte dags att släppa dessa gamla, ineffektiva vanorna och börja ge er själva kärlek, omsorg och en säker och skonsam vägledning?

Bra kontakt med ert inre jag kommer att förändra alla era relationer och göra så att ni kan ta emot all kunskap som ni har djupt inne i ert hjärta, vilket ni förtjänar men aldrig har kunnat finna. Som med allt annat, det börjar inom er och skapar en dominoeffekt därifrån och utåt.

Översättning Ulla Krogh

(https://tinyurl.com/y9se3lqr

 


Du gillar kanske också...