Ärkeängeln Michael: Skapelsens Kittel – Färg, Ljus och Vitalisering, 12 juni 2024

 

 

Ärkeängeln Michael: Skapelsens Kittel – Färg, Ljus och Vitalisering

12 juni 2024

av Celia Fenn
https://celiafenn.com/the-cauldron-of-creation-color-light-and-revitalization/

De Briljanta färgerna på norrskenet som sågs över hela världen i maj 2024 var en manifestation av stora förändringar på Jorden och i Galaxen.

Mallen Nya Livets Träd aktiverades via Nådens Träd. Kampen mellan gott och ont som var dualitetens kännetecken gav plats för flödet av nåd och kärlek som uttrycks på Jorden som Gudomlig Kärlek och Stöd från de Högre Nivåerna av Ljus.

Dessa nya energier aktiverades över hela världen via Rutnät av de heliga platserna som en gång var platserna för de Stora Heliga Träden som kopplades samman för att bilda Livets Web på Jorden.

Och så, när du aktiverar den nya Livets Träd-mallen i ditt Hjärta, blir du också en del av detta Heliga Nätverk av den Nya Jorden.

Dessa kraftfulla virvlar och spiraler av den nya energin är den Nya Jordens Skapelsegryta. Färgerna och ljusen och frekvenserna hjälper till att vitalisera Jorden och aktivera den Nya Skapelsen.

Denna intensitet förklarar varför du kanske har känt dig konstig under de senaste veckorna när du får tillgång till den Heliga Nya Jordens Rutnät.

Här är några av de känslor du kan ha upplevt.

På den fysiska nivån:

En känsla av väldig trötthet på gränsen till utmattning. Detta beror på att din fysiska kropp omkonfigurerar ditt DNA för att anpassas till de nya mallarna och frekvenserna. Detta kan inkludera muskelvärk och smärta och spasmer, särskilt i benen och övre delen av ryggen och nacken. Du kommer att behöva vila och träna på självvård. Pressa inte dig själv.

Ett behov av att dricka mycket mer vatten och att äta enkla ekologiska livsmedel där det är möjligt. Detta för att stödja djuprengöringen och förändringarna i din kropp.

Mycket intensiva drömmar som ofta har budskap till dig.

Attraherad av Naturen och att vara en del av återupplivandet av Naturen. Vill uppleva en fullständig nedsänkning i naturen, känna kärleken och stödet från naturen och träden och vilda djur.

Attraherad av Naturmedicin och Energimedicin.

På det Mentala/Emotionella Planet:

Ett behov av att sakta ner. Tiden verkar gå för fort och ju snabbare du springer desto mer utmattad blir du. I de högre dimensionerna måste du sakta ner och andas djupt för att kunna arbeta med dessa inkommande Ljuskoder.

Ett behov av att leva från ett Öppet Hjärta och i linje med Kärlek och Medkänsla.

Djupa känslor av Frid och Harmoni vid tillfällen när du lyckas sakta ner.

Känner ett behov av att bo någon annanstans eller att bli förflyttad av omständigheterna till din “nya plats”.

Känner ett behov av att ändra ditt arbete eller uppdrag men är inte säker på vad nästa steg kommer att bli eftersom det inte har manifesterats ännu.

Känner dig kallad att vara en Nya Jordens Vägvisare.

Känner ett behov av att hitta din Stam eller Grupp.

Känner dig väldigt “känslomässig” med djupa känslor från lycka till sorg. Känner alla dina känslor inklusive sårbarhet.

Känner behovet av att skapa relationer där alla människor är kraftfulla och älskade och kan uttrycka sin högsta nivå av att vara.

På det Andliga Planet:

Djupa känslor av anslutning till ditt Högre Jag och Galaktiska/Stjärnjag.

Du vet att du är en Mänsklig Ängel och en Galaktisk Ljusvarelse.

Känslor av Nåd och stöttning av Gudomlig Kärlek.

Känner dig välsignad och lever i överflöd.

Djup kärlek och medkänsla för alla former av liv på Jorden.

Att vilja tjäna mänskligheten och den Nya Jorden för det högsta bästa.

Att hela tiden vilja uttrycka din Själ och ditt Högre Jag.

Dessa känslor är alla indikatorer på att du har flyttat till tröskeln på det stora skiftet till Högre Medvetande som en vägvisare, och att du kommer att guida många människor till denna plats av förväntan och glädje.

Må din väg alltid vara välsignad med kärlek och glädje.

Översättning: Lars-Eric

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *