Ärkeängeln Michael via James McConnell, 3 juli

ÄrkängelM

 

Jag är Ärkeängeln Michael. Jag har inte talat genom denna kanal, bara ett par gånger tidigare, därför att tidigare passade inte energierna riktigt ihop här och jag kunde bara kunna igenom via denna kanal under korta ögonblick. Men energivågorna har ändrats mycket.

Allt skiftas, såsom Sananda har sagt. Jag kommer nu här denna gång och jag kommer att komma igenom via många olika kanaler, då frekvenserna fortsätter att förhöjas runt hela planeten. Jag är den som håller i nyckeln. Jag håller det slutliga sigillet och har skyddat detta sigill. Det är nu dags att det slutliga sigillet öppnas, och att alla energierna kommer fram och för hela mänskligheten att föra sig in i er Gyllene Ålder som nu snabbt kommer.

Så många ting är i flöde. Så många ting händer över hela planeten – en del kan ni se och andra kan ni inte se, inte med ert fysiska öga men med ert singulära öga kan ni se mycket.

Så vet detta. Ni är nu i en process för att väcka upp detta singulära öga, det tredje ögat centrat, er tallkottkörtel. Många kommer till detta uppvaknande och när väl detta singulära öga öppnar sig så kommer det aldrig mer att stängas. Ni kommer aldrig mer att vara i mörkret, som denna planet har varit mycket i denna gång. Många av er har hållits tillbaka i detta mörker och inte kunnat se genom det tredje ögat centrat som ni tidigare har kunnat.

Många av er har förmörkats genom att använda era egna fysiska ögon. Ni hålls tillbaka från vad som finns bakom slöjan. För de bland er som har öppnat detta tredje öga eller håller på att göra så, ni kan se igenom slöjan. Vi hör många erfarenheter nu. Fundera inte över var eller hur det sattes upp, bara att det kommer ned nu. Det kommer ned för alla över hela planeten som är redo för detta. Inte för alla på en gång för det skulle orsaka kaos, alltför många konflikter runt om planeten. När som frekvenserna höjs så kommer denna slöja av hemlighet, av medvetande, ned och ni kommer att lägga märke till ting ni inte tidigare hade varit medvetna om.

Som alla säger så sker det förändringar överallt. Återigen, många av er är inte medvetna då det händer bakom kulisserna. Men jag säger er nu, som Ärkeängeln Michael, dessa ”dolda” tider då ni inte kan se vad som är på gång eller inte kan förstå sanningen om vad som händer kommer nu till ett slut, helt och hållet.

Det kommer uttalanden från era olika ledare och andra som ni inte är medvetna om. Det kommer att vimla av visselblåsare. De kommer att uttala många saker och dela med er mycket som har pågått. Detta kommer att väcka upp allmänheten till vad som pågår mitt framför näsan på er. Dessa ting har skett i full vy, men har gömts från er på grund av slöjan.

Som jag har sagt, slöjan faller och den kommer inom kort att vara borta. Alla dessa ting som ni har hört talas om kommer i sanning att starta. Denna fjärde juli (amerikanska nationaldagen) är speciell. Jag säger inte att vi i morgon kommer att ett annorlunda fyrverkeri även om det är möjligt. Så många ting kommer att hända denna månad, nästa månad, och nästa därefter att ni kommer att få en känsla av en virvelvind runt om er från allt som händer och sker. För alla ni som säger att inget händer så var tålmodiga bara ett litet ögonblick till för ert tålamod kommer att belönas mycket snart.

Ni är det som skapar hela denna process. De bland er som är Ljusarbetare, Ljuskrigare, de som delar Ljuset… ni skapar hela denna process nu, så att den kan spridas till alla runt planeten. Och när jag säger alla så menar jag alla. Skiftet i medvetande blir för alla runt om planeten, och inte en liten procentenhet.

Detta betyder inte att de alla kommer att stiga upp på engång. Många av er befinner er i uppstigningsprocessen nu. Många har redan stigit upp, men är inte medvetna om det. Många har stigit upp och kommit tillbaka med ”medvetet medvetande”. Det finns så många olika situationer och olika aspekter som pågår. Ni är nu vid själva början av detta.

Som Sananda har sagt, ni går nu igenom målsnöret. Även nu då jag talar går ni igenom målsnöret. En del av er är redo att gå tillbaka för att hjälpa andra som snubblar bakom. Andra är redo att gå vidare till andra uppdrag som kanske är utomjordiska, bortom världen. Många av er förbereder er själva att kunna hjälpa till bara så att vi inte arbetar ensamma med mänsklighetens medvetande för att införa dessa nya förändringar. Att införa denna nya Gyllene Ålder för Mänskligheten.

Tiden är NU mina kära bröder och systrar och ni är just i detta ögonblick. Jag är Ärkeängel Michael och jag älskar er. Kalla på mig och så kommer jag med mitt blåa svärd av sanning och hugger av de sista psykiska banden som kanske håller er tillbaka i denna 3D värld av illusion.

Tiden är nu. Frid och kärlek må vara med er alla.

Jag är Ärkeängeln Michael

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

 

 

 

Du gillar kanske också...