Ärkeängeln Michael via Linda Dillon, 13 april

ÄrkängelM

Ärkeängeln Michael om Valutaomvandlingen, ISIS, och Trögheten

April 14, 2016 av Steve Beckow

I en personlig reading jag hade med ärkeängeln Michael genom Linda Dillon, den 13 april 2016, frågade jag honom vad som bromsar valutaomvandlingen. Mycket snart blev jag klar över att han ville dela informationen med alla.

Svar: En stor del av nationernas fram och tillbaka beror på ISIS. Men Ljusarbetarna bidrar också, för att de helt enkelt väntar på omvandlingen, och skapar inte. Tack till Dana för utskriften.

Steve Beckow: Vad återstår att göra inför valutaomvandlingen, Herre?

Ärkeängeln Michael: Mycket lite återstår att göra. De flesta av avtalen, och vi säger de flesta, är på plats. Men när du ser på detta (och jag menar inte bara dig), ser du det ur ett självperspektiv, naturligtvis, och en, vad vi skulle säga, ganska liten grupp, i förhållande till den allmänna globala befolkningen [t.ex. Ljusarbetarna].

Det enorma, som detta åtagande innebär, miljontals och åter miljoner med människor, och dessutom, även byråkratier, ganska många inom varje nation på planeten.

Nu vet du också, att bara för att en nation inte tror att det är bra att gå med på en sådan omvärdering av finansiella system, det gör dem inte onda, disharmoniska eller motsträviga. Många av dessa människor tar sina positioner av ansvar på allvar och tror, rätt eller fel, att de agerar enligt det bästa för människorna.

Så det här har verkligen varit en stötesten, på grund av konsekvenserna, när en nation kommer överens, och en annan inte. Sedan står den andra nationen kvar och den första drar sig tillbaka, etc etc, och detta fram och tillbaka, har varit en stor bit i det hela.

Detta till och med innan tekniken för en sådan massiv uppgift kommit till stånd.

Den andra delen har varit närvaron, den växande dominansen och styrkan hos ISIS, i hela Mellanöstern och i Öster, och många av dessa länders stater vill inte på något sätt ha en högre standard än de redan har.

Mycket av deras resurser har förstörts, men för vissa är det fortfarande inte adekvat.

Det är en stor stötesten, men den är inte oöverstiglig.

Vi hör människornas rop, ”Varför ingriper inte Himlens Makter?” Vi kan inte och vi kommer inte att åsidosätta den fria viljan. Det är mot universell lag.

Så puffar vi, uppmuntrar vi, inspirerar vi, pekar vi ut riktningen? Ja, oftare än ni kan tänka er.

Men det har varit de två stora hindren av fördröjning.

Nu till den andra saken och den är andlig, inte teknisk eller politisk, utan något som berör oss, så jag kommer att ta det till diskussionen.

[För] många – och jag menar inte bara Ljusarbetarnas/ Kärlekshållarnas gemenskap, eftersom det endast är en mycket liten del av dessa som har deltagit i detta åtagande – [Valutaomvandlingen] som går väldigt trögt. Det finns många i alla dessa samhällen som har placerat sig på isen, mer eller mindre, och går inte framåt med sin egen expansion, förankring och kreativa kärleksprocess för att göra anspråk på sina liv, sina drömmar.

Och du säger: ”Men, de kan inte göra något, Herre, så länge de inte har pengar” men det är inte det jag talar om.

Jag talar om det dagliga, de små verkligheterna, där har de tryckt på pausknappen. Nu finns det tillfällen när den Gudomliga Moder eller Jag, men mestadels Mor, kommer att sätta någon under ”paus” i ett sabbatsår, eftersom de är slutkörda, eller så har de arbetat med mig i en sådan utsträckning, att de behöver den tiden för vila.

Det finns tillfällen när Modern har placerat hela planeten, i det som du känner är en paus, och ni vet hur det känns. Det är en period av väntan, för att att bygga upp energi. Det känns som om du är i ett tomrum, men det är inte ett tomrum. Det är pausen. Men det är inte det jag talar om.

Det jag talar om är att ett antal personer som har slutat göra det de valt att skapa [inte ens] på minsta sätt, andligt, praktiskt, känslomässigt, mentalt.

Du vet, som min gode vän, hur ofta jag har sagt och uppmuntrat så många att drömma stort, och på vissa sätt är drömmen är en del av skapelsen. Och du vet, eftersom du är mycket upptagen med Michael-fonden.

Vi pratar inte om dig nu, men detta har, ur vårt perspektiv skapat ett andligt dödläge.

Steve: Vad är ”detta,” Herre, som har skapat en andligt dödläge?

ÄÄM: De som i princip inte erkänner sin egen kraft med att kunna skapa, genom att flytta riktningen på energin och rörelsen på ett positivt sätt, vilket skulle resultera i att alla dessa ”log-in-trassel” tas bort.

Steve: Rätt.

ÄÄM: Så de är i ett vänteläge, i stället för i ett proaktivt, att veta, att skicka energi, ett tro läge. Och som skapar tröghet.

Så när folk säger till dig, och de gör det, ”Vad kan vi göra?” De är inte statsöverhuvuden, de är inte högt uppsatta byråkrater, de är inte fångad av ISIS, och de är inte en del av IMF, etc, etc.

Vad de kan göra är att ta tillbaka sin kraft, sina liv, sina handlingar och skicka energivisioner, som ni alla har. Tankar, känslor och energi har kraft! Så vänd er inte bort från er kraft! Det är allt jag har att säga.

Steve: Herre, med tanke på vad du har sagt, vad är det som får dig att säga att det snart skulle vara klart, för det låter som det ännu finns en hel del att göra?

ÄÄM: Nej, de flesta avtal är klara. ISIS tas omhand, som ni vet, av teamet som jag arbetar med, Ärkeänglarna, så kan det förändras? Inte på ett ögonblick, om det inte är genom överinseende av EN, men kan det ganska snabbt ändra problemet i ditt område? Ja, det kan det.

Steve: Nu låter det som du vill att jag ska lägga ut denna diskussion med dig. Det låter som om den är för alla.

ÄÄM: Det är korrekt.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...