Saul Via Ann Dahlberg, 16 april

56

Saul

Lördag 16 april 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Saul och jag har mycket att säga till Er idag. För det första är jag en stor beundrare av ert mod och era framgångar. Ni har gjort något som ännu inte har förekommit i Universum. Att från detta stora mörker arbeta er upp i ljuset, det är en stor bragd mina vänner. Ni går segervisst mot ljuset och er Stora Fader väntar på er där. Er Stora Fader är mäkta stolt över sina barn och vi era bröder och systrar är lika stolta vi. Vi har följt er i eoner både ovanifrån och tillsammans med er på Jorden. Det har varit en lång resa men i ljuset av dess betydelse har det varit värt hela mödan. Det är mycket som förändras nu, inte bara på Jorden utan Universum tar också ett steg framåt. Den här uppstigningen har stor påverkan på allt liv i universum.

Det kommer att ske många förändringar nu, de flesta av de förändringarna som sker, kommer att bli till det bättre. Mörker kommer att förvandlas till ljus. Många själar kommer att bli befriade från sina bojor i mörker. Det är en ljusets virvel som strömmar in och ger befrielse till var och en som vill ha den. Det är bara till att sträcka ut handen och tacka och ta emot. Allt är förlåtet och du kommer att få den hjälp du behöver för att förstå din egen resa, hur mörk den än har varit. Alla är vi Guds barn och han vill hjälpa alla att hitta sin väg hem till sitt eget sanna hjärta.

Många av er nu, har redan kommit in i ljuset men är inte fullt medvetna om det än, även om ni ser glimtar då och då av den ljusvärlden. Kroppen anpassar sig sakta men säkert till de nya ljusvågor som nu har nått Jorden. Var lyhörda till er kropp, vad den vill ha och vad den inte vill ha. Den känner in vad som är bra för den nu. Kroppen anpassar sig efter ljuset och det påverkar er i er dagliga verksamhet. Det ni tyckte om innan är ni kanske inte så förtjusta i längre. Gamla vanor måste göras om till nya vanor. Det är därför vi säger att ni inte kan gå i gamla hjulspår längre. Allt förändras och så gör även ni. Ni förändras i både kropp, sinne och själ. Själen tar upp det högre perspektivet nu och tar mer plats i er kropp. Ju mer ni har rensat i era skrymslen, ju mer plats tar själen. Det påverkar både ert tänkande och er kropp. Ni står inför en stor omvandling av era kroppar. Det är klart att det påverkar er och er verklighet idag. Det resulterar i att ni ser, känner och upplever saker annorlunda. Det ni tyckte och trodde på igår är kanske inte vad ni tror och tycker idag. Allt går så mycket fortare och det kan vara svårt att hänga med och anpassa sig till det nya jag som är du idag. Det kan kännas som att man vill ta ett steg tillbaka för att få koll på saker och ting. Känns det så, så stilla er bara. Meditera och be om hjälp för att få det perspektiv ni behöver för att gå vidare mot ert mål.

Vi vet att det går fort idag. För er som nystartat går det särdeles fort men ni kan få hjälp av dem som kommit en bit på väg. Var inte rädda för att be om hjälp. Det måste finnas några före som kan hjälpa de som kommer efter då accelerationen är som starkast då. Det kan vara svårt att hänga med i svängarna och det kan behövas en hjälpande hand av dem som gått långsammare fram och har en större förståelse av processen. Allt är noga uträknat och sker i den takt som behövs för att det optimala ska ske. Det optimala är ju att mänskligheten stiger upp tillsammans som en enhet av kärlek och broderskap.

Så till sist mina bröder och systrar så tackar jag för denna långa resa tillsammans med er och vi ses snart i ljuset.

Med stor kärlek

Saul

Du gillar kanske också...