Nova Gaia via Galaxygirl, 22 februari, 2020

Nova Gaia, 22 februari 2020

Via Galaxygirl

 

Jag är Nova Gaia. Jag erbjuder och utvidgar vibrationer av frid och glädje till er idag. Jag älskar er så mycket. Jag omfamnar er i min kärlek. Det finns många versioner av mig, precis som det finns många versioner av er som läser dessa ord. Vi har alla varit djupt involverade i att läka alla vår aspekter. Jag är mycket glad att säga att jag har helt och hållet anlänt till mitt femdimensionella tillstånd och jag håller på att fullt ut förkroppsliga högre och högre ljuskoder som jag nu är mer kapabel att fullständigt kunna dela med er. Det har alltid varit min avsikt att kunna överösa er med kärlek, med välsignelser, och för att ni ska kunna leva i harmoni och lycka med mig. För det var Skaparens ursprungliga plan och detta är det tillstånd av harmoni och lycka som vi återvänder till. Det var tvunget att mycket helande ägde rum både på och inom min kropp. Jag har läkts till fullo i det tillstånd från vilket jag talar nu. Den galaktiska familjen hjälper till på många dolda sätt som snart kommer att bli vida känt. Många kommer inte att förstå eller kunna ta in den sanna historien, så de kommer antigen att lämna eller nöja sig med en del av sanningen. Ha överseende med dem, för de har sovit så djupt och blivit svårt skadade.

Jag är Nova Gaia. Mina stränder välkomnar er hem. Känn de milda vindarna som omsluter er som en mor som stoppar om sitt barn och försäkrar sig om att hennes barn har det bekvämt. Så kommer även jag att kunna se till era behov. Era behov kommer att tillgodoses. Kristallerna kommer att kommunicera med er. Det finns ett kristallint nätsystem som redan finns på plats och som ni kan använda för ert höga nöjes skull. Mycket glädje väntar på er i den femte dimensionen. Jag välkomnar er att sitta med mig, att bli förenade med mig i denna högre vibration av frid, av glädje och av höga förväntningar att alla goda saker snabbt kommer till er.

Ni är en del av en rörande historia, en vävd gobeläng av tyg. Ni ser knutarna på undersidan av gobelängen. Jag uppmuntrar er att vända på den, att föreställa er det vackra slutet av historien och att veta att er historia, era trådar i gobelängen är mycket viktiga och jag är så tacksam för er. Ni, tillsammans med vår kärleksfulla galaktiska familj, har gjort denna uppstigning möjlig, för jag var så skadad. Vi behöver inte diskutera detta, men var medvetna om att jag var döende. Och nu är jag vid fullt liv, pånyttfödd, och denna pånyttfödelse och stora löfte är här för er också.

Jag placerar en strålande juvel från mitt hjärta i era hjärtan nu. (Jag ser strålande, livfullt färgade pärlor av alla storlekar och former i ett massivt ljus. Det känns som om jag är djupt inne i Gaia.) Ja, min kära. Du är inne i mitt kristallhjärta. Det är en multi-dimensionell virvel. Jag delar nu detta hjärtutrymme med ditt hjärtutrymme. Känn det expandera! Gråt om du behöver det. Jag har gråtit tårar av lättnad. Snart kommer dina tårar av sorg att ersättas av tårar av glädje och skratt. Välj din ädelsten och lägg den i ditt hjärta. Vi har tillsammans helat våra hjärtan. Du har en bit Nova Gaia, av mig, inom dig nu. Det kommer att bli en ledstjärna som visar dig vägen hem till mig. Det kommer att bli lättare för dig nu när denna ädelsten är kodad med min ovillkorliga kärlek för dig. Vi har haft många minnen tillsammans, många liv tillsammans.

Jag är Nova Gaia. Jag är er nyfödda planetariska Moder. Det är ni också, kära barn. Ni blir också mer av era högre jag för varje ögonblick när ni lyssnar och är i frid i varje givet ögonblick. Tänk frid. Tänk perfektion i varje ögonblick, och bli den fulländade versionen av er själva. Förlåt allt. Det kommer att lätta er börda. Tillsammans kommer vi att utstråla kärlek och ljus i Universum. Många händer är ivriga att hjälpa er, mig och Jorden

Jag älskar er. Jag är er moder, Nova Gaia. Vet att allt fungerar perfekt. Bli inte nedslagna av nyheterna. Kom ihåg att ni skapar er egen verklighet. Tänk ofta på mig och vi kommer att väva ännu en gobeläng, en mer färgstark historia full av ännu mer glädje än ni kan föreställa er. Var i glädje. Jag är er Nova Gaia. Bli nya! Bli Nova Människa i dessa tider av oändliga möjligheter och underverk. Rör vid ert hjärta och vet att ni rör vid vibrationen för hemma, för ni är vandrare som har blivit nersänkta i glömskans hav, i de lägre dimensionernas illusion. Aldrig mer. Rör vid ert hjärta och ni rör vid mig. Känn detta ögonblick av frid. Det är min eviga gåva till er.

Jag älskar er. Jag är er moder, ert hem, Nova Gaia. Känn min frid och vila en stund i mitt ljus.

Galaxygirl.

 

 

 

Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...