Himmelska Vita Varelser via Galaxygirl med VIDEO, 24 augusti 2019

 

Himmelska Vita Varelser via Galaxygirl, med VIDEO,

24 augusti 2019

 

Video: https://sananda.website/celestical-white-beings-via-galaxygirl-august-24th-2019/

Vi är de Himmelska Vita Varelserna av Nio. Vi fyller ert fält med fridens vita ljus. Vi har tittat på er under eoner, hjälpt till, tillhandahållit ljus, letat efter möjligheter att tjäna. Och det är vårt budskap idag, vänner av ljuset, vänner av vägen. Vi ser många möjligheter att tjäna genom att presentera dem för er. Vi ser er utmattning, er extrema utmattning. Ni är redo för uppgiften. Många tillbakahållna tekniker kommer att göras tillgängliga för er under den kommande ”tiden”, när ni förbereder er ytterligare för er uppstigning. Ni kommer inte att behöva ta bort berg av plast för hand, även om vi försiktigt vill påminna er om att ”många händer gör arbetet lättare”. Och många händer på er älskade planetmoder, Gaia, är öppna, redo, villiga att tjäna på det mest påtagliga sätt. Men känn er inte förkrossade av den stora volymen transformation som ligger framför er. Ni behöver inte göra det helt själva. Det gamla programmeringen av martyrskap vill vi förstöra nu, eller hur? Visualisera ordet ”martyrskap” och inneslut det i en ljusbubbla. Skicka det kärlek. Vi lägger till vårt eget vita ljus av frid och kärlek också. Se det lösas upp i ljus. Tacka det för dess del av spelet, och se det tas bort ur existensen.

För allt är en illusion, allt är verkligen energi. Men ni vet detta, ni ser det dag efter dag, men ändå kan vi på ett kärleksfullt sätt säga, att ni inte ser kraften ni har inom er tydligt, för att förändra tillståndet, för att förändra era omständigheter. Det är dags att vakna upp till guden i er. Guds gnista kommer online nu, kära vänner av ljus. Känner ni det? Allt som inte längre är i resonans med denna vibration, kommer upp från det kollektiva djupet av mörkret för att tas bort, för att rensas, för att ses. Och det är smärtsamt. Så därför vill vi, de Gudomliga Vita Varelserna av Nio, hjälpa till med denna process för att, och om ni så vill, fräscha upp er vibrationella kunnighet. För ni är starkare än ni vet om. Låt vårt vita ljus av de högsta dimensionella vägarna från Källan, få omge er. Känn det runt omkring er, det omsveper er. Låt det sjunka ner i er, in i er cellulära struktur och se allt inom er få en diamantliknande innersta utstrålning, av skönhet, av frid. Förvandlas till frid. Denna frid är en gåva som ni ger er själva. Den fanns alltid där. För ni kan välja frid eller kaos i varje stund. Så enkelt är det. Vad väljer ni? När dessa energier väsnas och rör om, får vi då fråga, är ni fridfulla? Om inte, varför, när den finns tillgänglig, den finns här. Erkänn rädslan de för fram, men vet att ni är mycket större än så. Tacka dem och avstå. Hävda ert ljus.

Vi ser gudinnans energier som sträcker sig över er planetära moder som i en varm kram, en varm omfamning, lugnande. Amazonas brinner som ett exempel på allt som måste tas bort, för stora förändringar kommer. Var säkra på att djur- och växtlivet där inte lider. De kan enkelt övergå till alternativa verkligheter och dimensioner. De är väl omhändertagna och skyddade. Elden rensar. Skicka er violetta flamma med transmutation till den inre delen av Gaias hjärtutrymme, och hjälp henne på det sättet med sin transmutation. Visualisera healande vatten från himlen och välsigna områdena med regn, med undsättning. Allt liv raglar och skakar inombords, när dessa enorma förändringar kommer. Ni förändras alla. Vissa mot ljuset, andra mot mörkret. Alla vägar har valts nu. Och så har det varit ett tag. Ni kommer att se det, och sedan kommer ni verkligen att SE med ert tredje öga. Många av er är redan där.

Vi är de Himmelska Vita Varelserna av Nio. Vi omger er och er planetmoder med strålande vitt ljus från den Kristnade flamman. Låt detta vita ljus brinna klart i ert hjärtas utrymme, och upplivas av dessa nya energier. Denna varelses panna brinner av ljus. Bjud in denna eld för att bränna bort allt som inte längre tjänar, allt som blockerar er från er högsta och största potential. Många av er har tvillingflammor som medhjälpare, och de väntar och hejar ivrigt på. Vi försäkrar er, ni är inte ensamma. Se er värld genom det vita ljusets ögon, så blir allt genast tydligare för er. Allt är ljus. Ni har fångats i en illusionär matris av mörker och knep, som är upplöst/upplöses – framför era ögon. Skicka regnet. Visualisera Kristnade ljusdroppar av törstsläckande regn över hela Gaia, fyllda med fridens energi. Förankra friden. Hitta er själs stilla vatten, och se det vita ljusets vatten från det Kristnade ljuset flöda djupt inom er. Där finns er frid, vänner av ljus. Det fanns inom er hela tiden.

Vi är de Himmelska Vita Varelserna av Nio. Förkroppsliga friden och ni ska välsigna alla ni innesluter. Vi är de Himmelska Vita Varelserna av Nio. Frid.

~ galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...