Det Uppstigna Kristuskollektivet via Galaxygirl, 25 juni 2019

Det Uppstigna Kristuskollektivet via Galaxygirl, 25 juni 2019

Per Staffan 27 juni 2019

Galaxygirl channeled texts

Det Uppstigna Kristuskollektivt 25/6/2019

Vi är det uppstigna Kristuskollektivet. Vi erbjuder strålar av hopp till mänskligheten i denna heligaste timme av alla förändringars förändring. För stor förändring kommer, och vi ser detta med Källans ögon som ser allt tydligt. Vi ses er alla alldeles tydligt. Vi ser era förändrande former av ljus. Vi ser er kamp för att förstå lärdomarna under de mörkaste tiderna och vi ser det Kristnade ljuset som väver ljus runt omkring er, genom er och de utmanande upplevelserna in i en gobeläng av det allra vackraste ljuset. Vi ser allt klart. För vi är ni, era uppstigna jag i de högre rikena av tiden utan tid, av rymden mellan rymder, där allt är möjligt och det ändå inte är det ännu. För den kristnade flamman brinner i hjärtat av varje sol, i universums hjärtslag.

Det Kristnade ljuset strålar nu på er jord, på käraste Gaia, som har offrat så mycket för så många. Hennes återfödelsestid är nära, är här, ligger inom er. Den Kristnade flamman brinner starkt, upplysta själar som hör våra ord. Ni har lite tid kvar för att förbereda er. Och så uppmanar vi er att förbereda era hjärtan med stor kärlek, med stor enträgenhet och omsorg. Förbered. Förbered er för att vara behållare av fullkomlig kärleks, för att anpassa er till den kristna flamman som brinner starkt inom er och att vårda den. Vårda er i den här tiden av den förändrande metamorfosen, i den här tiden av den största övergången från mörkret till allt som kommer att bli, och kommer att bli ännu ljusare. För allt förändras runt omkring er, jorden skakar under era fötter. Tidpunkten för avslutning av kapitel är nära, och ändå, med det fantastiska arbetet av våra uppstigna jordade, har många förtorkade tidslinjer sedan länge gåtts förbi, välsignade, men gåtts förbi. Ni är på den snabbaste, renaste, mest perfekta tidslinjen, för ni har talat som ett kollektiv. Nog är nog. De som inte är av den renaste sorten, de renaste hjärtana, de som har valt mer erfarenhet av att flörta med mörkret eller att bli inblandade i det, inom en annan matris, avlägsnas, flyttas, lyfts, transporteras, löses bort från detta rike av förändrande ljus. Nova Gaia väntar på de med modiga rena hjärtan, de med öppna händer för att tjäna och ögon att se, öron att höra med. Det finns skratt i vinden, för älvorna leker med barnen där. Kan ni höra dem? Kallelsen från Nova Gaia ljuder högt och sant i de Kristnade människornas hjärtan. Lyssna på kallelsen.

Vi är det Kristusmedvetandet, vi är utan tid, utan rymd, för vi kan inte hållas inne. Vi är som ni är. Och nu, bli ljuset, bli den Kristnade flamman för de andra. Blås ut detta ljus och denna kärlek till de mörka vrårna av dina dolda smärtor och minnen som ännu inte blivit välsignade av den Kristnade delen av dig. Var den kristna flamman. Var Kristi levande förkroppsligande, bli ditt högre jag i form. Det är så enkelt, men man måste dock slappna av in i det. Du måste tillåta denna process. Den kan inte tvingas. Den måste kännas med hjärtat, ses med Källans ögon och förstås med den barnsliga oskulden hos de som tror. Tro. Känn. Se. Förlåt. Var i glädje. Var Kristus, för det finns runt omkring dig. Yeshi, underbara Yeshi, ett sådant ljus – vilket enormt exempel på glädje. Och ändå finns det många andra, det har funnits och det kommer att finnas för de vaknar upp i ljuset av sin egen storhet. Det är en ödmjuk sak. Storslagenhet och kärlek, sammanflätat, i en enhet, i en perfekt dans av harmoni, av glädje, av ljus, av salighet. Barn utstrålar detta, när de är i frid utstrålar de den lekfulla barnsliga oskulden av ren glädje som är Kristus. Var detta. Lär av barnen. Följ ditt hjärta. Lär dig om spelets konst och var i glädje.

Vi är det uppstigna Kristuskollektivet. Vi ser dig, vi älskar dig, vi uppmuntrar dig på din resa mot inre upplysning när du omvandlar denna kvadrant av smärta till nöje, kärlek, glädje – en respit, en oas, en fristad. Kom ihåg, det inre måste fortsätta i det yttre. Och så kan vi kärleksfullt föreslå att du bjuder in dessa Kristi energier inom dig, då kommer det att återspeglas i din yttre sfär och du kommer att belägga din egen gyllene väg med ljusstrålar när du går den smala, ljusa vägen till Nova Gaia. Till detta säger vi välkommen hem. Vi väntar på dig på andra sidan. Bjud in våra gnistor inom dig och var i frid. För vägen är lång, men du är nästan där. Se? Det skiner inom dig, ljust och sant. Var Kristus. Vi är det uppstigna Kristuskollektivet. Var i frid och var i glädje.

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...