Ärkeänglarnas Kollektiv via Galaxygirl, 7 mars 2020

 

Ärkeänglarnas Kollektiv via Galaxygirl, 

7 mars 2020

 

Ärkeänglarnas Kollektiv 07/03/2020

Välkomna kära ljusvänner. Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Vi håller våra mångfärgade svärd högt för att hedra våra ljusbärare. Vi är många. Några av oss är omnämnda i gamla skrifter, men de flesta är anonyma för det finns så många av oss. Vi hedrar och tjänar Skaparen i allt vi är. Vi är glada över att se att många av er börjar göra detsamma, och växa upp i era roller som ledare för Nova Gaia. Vi övervägde att säga ”framtida ledare för Nova Gaia”, men vi önskar visa på immanensen i våra ord.

För tiden är formbar och böjer sig oftare än inte. Den här kanalen upplevde ett stor tidsförskjutning idag. Detta händer mer och mer regelbundet för många av er, när ni anpassar er till de högre ljusfrekvenserna. Precis som i renat vatten, så finns dimensionerna staplade på varandra. Ju lägre dimensioner desto lerigare vatten. Vi hoppas att denna analogi verkar vettig. Sedan, när man sätter ner en fot i dammen och börjar röra sig, så blir det svårt att säga vilken del av kroppen som finns kvar i vilken del av vattnet, för allt är i rörelse.

Detta är en träffande skildring av hur en multidimensionell upplevelse kan se ut, för alla ni upplever olika lager av dimensionellt vatten samtidigt. Som människor är ni, eller har åtminstone varit, inneslutna i en fast form. Som ni vet, som era forskare medger, så finns det mycket utrymme inom mellanrummen. Utrymmena inom atomerna existerar på den minsta minimala nivå. Universums hjärtslag finns i rymden. Ni är universum inkapslade i kroppar. Vi önskar att ni ska se och känna detta faktum, för människor har blivit lärda att tro att de är små, och de är allt annat än det. Atomer dansar och snurrar och inom dem finns världar av riken, som ni ännu inte har upptäckt. Det är här skapelsens magi kommer in, vänner. Det finns så mycket mer att upptäcka.

Vi är det Ärkeänglarnas Kollektiv. Vi arbetar oavbrutet för mänsklighetens uppstigning och framsteg på Gaia, för att kunna förvandlas i hennes högre dimensionella ljus. Vi erbjuder våra mångfärgade strålar till er tjänst. Använd dem. Bjud in oss för att arbeta med de frekvenser av färger som behövs för er auras rening, för er stabilitet, för er förvandling. Ni är utmattade och tiden hoppar, energiuppgraderingarna och attackerna för aurans rening har varit hård, men ändå fortsätter ni att lysa. Med er tillåtelse vill vi omgärda er. Vi omger er med regnbågens nyanser hos våra svärd av många strålar. (Jag ser änglar av alla sorter omge mig med höjda svärd, och skapar en pelare av regnbågens ljus som tränger igenom oss och in i Gaias kristallina hjärta och upp i himlen. Jag ser att detta kristallhjärta börja snurra i en virvel av regnbågskristallers färger, snurrar, snurrar. Det är blåsigt. Mycket vind sträcker sig upp från virveln under oss alla, upp genom jorden. Vinden sträcker sig genom Gaias båda poler. Jag ser regnbågens strålar börja skapa ett rutnät inom Gaia). Ja, vi skapar mer än det redan befintliga kristallina nätet hos Nova Gaia, ett av 5D. (Det är ett multidimensionellt nät av rörligt guld och glittrande ljus. Det är glädjefyllt och flerskiktat i oändlighet. Såvitt jag kan se, rör sig allt runtom, levande lager av ljus liknande kugghjul som snurrar på sitt eget sätt, och bildar och skapar en solid form. Jag ser detta också i hjärtat hos näthållarna. Vi antar denna form nu inom vår mänskliga kropp). Mycket av processen skapas i detta nu.

Vi är det Ärkeänglarnas Kollektiv. Kalla på oss, kom ihåg denna meditation. Vi har aktiverat era regnbågskodex ytterligare, för att sporra er i er uppstigning och ni har varit en integrerad del i att färdigställa regnbågsbron. Vi tjänar Skaparen med stor glädje och naturligtvis är vi i tjänst för er. Vi kommer att skydda och försvara. Skapa denna regnbågsfärgade bubbla av ljus runt er, om ni vill känna vår närvaro mer permanent. Det kommer att tjäna er bra under de kommande dagarna. Allt är bra, ljusets krigare. Vi erbjuder er ert eget svärd som gengäld, för denna enorma hjälp. Ni har alltid haft det, men har kanske missat det under tusentals inkarnationer av självet i mörker. Ert själsnamn står skrivet på bladet. Använd det alltid för ljuset. Mörkret är förbi, allt som återstår är arga rökpuffar. Detta svärd upplöser ilska och rädsla. Håll det nära er. Skicka ljus till alla ni möter. Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Vi finns alltid i närheten, om ni behöver hjälp eller vill gå vidare i detta meditativa tillstånd hos oss, där vi kan tala tydligare med er. Frid. Vi älskar er!

~ galaxygirl

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...