Galaxygirls Team ”Morning Whisperings”,  11 december 2022

Galaxygirls Team ”Morning Whisperings” 
11 december 2022
Jag tog en tupplur och befann mig definitivt någon annan stans! Jag hörde en röst som sa att ”uppstigning har alltid varit en ensam väg för individen. Det är dags att utveckla gemenskap inom denna upplevelse.” Någon skrev att jag var på ett möte. De är medvetna om ensamheten i denna upplevelse. Låt mig se om jag kan få kontakt igen …
Vi är här med dig. Vi är ditt team. Vi är alltid här med dig, vi har expanderat när du har expanderat, och vi utvecklas ständigt för att möta dina förändrade behov och krav på denna den högsta tidslinjen i din uppstigning.
Vi håller med om att det är mest fördelaktigt och klokt att tydligt uttrycka dina avsikter med ditt liv. Tänk på att göra vad du är på väg att göra med klarhet, och lägg till glädje till det. Den här fick spontant en biljett till en match i går kväll, och hon kunde njuta av den. Hon var öppen, hon hade roligt och hon tog sig an den med glädje och ett öppet hjärta. Vi gav henne den här biljetten eftersom det behövs mer glädje just nu för våra Ljusarbetare för att lysa upp deras väg. Det här är ingen lätt väg att traska. Vi vill inte att ni bara kämpar och kämpar, och rullar på. Vi vill ha mer lätthet i hjärtat, i steget, i glädjen. Det är ganska lätt att säga ”jag tänker göra (vad ni nu tänker göra) med glädje och ett lätt hjärta.” Men gör det då, kära ni. Det förändrar vibrationen i er upplevelse och därmed resultatet.
Vi träffade Galaxygirl (GG) och talade om det unika i denna uppstigningsresa, som ni alla är med på i denna stund. Det är ett exceptionellt ögonblick. Det är en unik händelse, och den är pepprad i sin unika karaktär med sin mångfald av upplevelser som ni alla kan vittna om. Det är en upplevelse av upplevelser. Det finns så mycket att lära av det här. Det här kommer att studeras och granskas och ältas i årtusenden. Med det sagt, man kan inte bortse från intensiteten i de ögonblick ni befinner er i nu.
Människor känner sig trängda av de här energierna, eller så svävar de ovanför dem och integrerar med dem, som många av er gör under goda dagar, eller så känner de sig kvävda av tyngden av dem, vilket vi inte rekommenderar. Men allt det är i perfekt vibrationsbalans hos dem som har den upplevelsen. På så sätt är det rättvist. Lagarna i det här Universumet är mycket yin och yang, vibrationsmedvetenhet och resonans attraherar det som är i linje.
Galaxygirl argumenterar om de grymheter som har begåtts, och vi håller med om att avskyvärda, barbariska handlingar har utförts i detta rike i miljontals år. Men också handlingar av hjältemod, av uppoffring och av ren kärlek. Det här är ett rike av extremism. Man kan falla och man kan sväva. Och mitt i alltihop kanske du känner allt. Det var överenskommelsen. Och så har vi naturligtvis de mörka, de med skrumpna hjärtan, skulle vi säga, som har blockerat ljusflödet, de har valt mörkret och de har valt makt över andra. Deras vibrationsupplevelse kommer att följa med dem, och de kommer att behöva uppleva varje ögonblick utifrån sina offers perspektiv. De kommer att behöva känna vad de har orsakat. Det önskar vi inte någon.
När det gäller människohandel som GG fortsätter att ta upp, det är verkligen oförlåtligt, säger hon att ni måste förstå att vad ni hör och ser är bara delvis sant. Mycket har begravts och hållits undan för mänskligheten. Mänskligheten är unik för ni har Gudsgnistan inom er. Ni är skapare genom Gudomlig födslorätt. Andra varelser är skapade varelser. De har inte denna gnista eller detta ljus av Gudomlighet.
Er själ är den största rikedomen i Universum, skulle vi säga, så mänskligheten väckte avund och blev misshandlad, vi behöver inte berätta allt som har hänt. Men var medvetna om att det håller på att förändras. Människan håller på att vakna upp från drömmen, från det fängelse som har omgivit och ibland hållit er bekvämt instängda, men ändå instängda. Tiden för att rätta in sig i ledet och följa order behöver inte fortsätta. Ni stod i kö för att komma hit och skapa, för att förändra paradigmet och för att växa. Vi ser att det håller på att hända nu.
För gemenskapens skull önskar vi att ni kommunicerar lite mer. Det är dags för Ljusarbetarkollektivet, som har varit stationerat över hela globen, att energiskt stärka uppstigningsallianser. Vänskapsallianser. Ni har varit tysta, många av er har varit rädda. Var inte rädd för dem du har skickats hit för att ta hand om när de vaknar upp. Men vet att det är vettigt att vara klok i alla lägen. Det är därför ditt team kontinuerligt uppgraderas.
Vi kan inte säga när den stora solblixten kommer att inträffa, eftersom vi inte har den informationen. Bete dig varje dag som om du var insvept i denna stora kärleksvågs ljusa famn. Det finns mycket information att sålla igenom i dessa dagar av uppvakning. Ni har alla olika tidslinjer som ni handskas med. Försök att vara på den mest perfekta tidslinjen för ert allra bästa.
Vi berättade för GG tidigare att uppstigningen normalt har varit en ensam resa. (Jag ser skalliga munkar i oranga togas sitta ensamma.) Det är som om du fortfarande möter ditt inre mörker och dina plågor – tillåt ljuset att komma in till dessa platser med skadade delar. Du behöver inte känna dig så ensam den här gången. De flesta av er har redan utfört majoriteten av ert skuggarbete och kan se med ögon av empati och förståelse. Kommunikationslinjerna borde vara mer rena och tydliga mellan er, för ni tittar inte längre genom linser av smärta och plågor. Smärtan har blivit helad och plågorna uppskattade och frigjorda. Båda behövs för att själen ska växa, men du har gått igenom det kapitlet nu. Skicka dem kärlek, tack och gå vidare. Du har fler glädjande äventyr på gång. Det är dags att omfamna glädjen.
Den här kvinnan har växt med stormsteg och vi är mycket stolta över henne, men vi är stolta över er alla för att ni gör det här. Det mänskliga Ljusarbetarkollektivet håller på att explodera i ännu mer ljus, i en utsträckning som vi inte var säkra på kunde vara möjlig, men det är den! Ni har redan överträffat allas förhoppningar och förväntningar. Det är ett sådant kollektiv ni är. Vilket häpnadsväckande talangfullt marklag. Vi är förälskade i var och en av er. Tack för er service, älskade ni.
Vi lämnar dig med hopp och enorm glädje. Ibland måste glädje hittas och skapas. (De visar mig en påskäggsjakt och ett lite barn som glatt letar och skriker av förtjusning när det hittar ett ägg). Lite så är det. Om ni är i ett hologram, ha åtminstone roligt med det! Titta efter ”Påskägg” på din resa. För mig var det en oväntad biljett och en trevlig kväll med en god vän. För andra kommer det att bli något annat, någon unik på din resa som kommer att ge dig massor av glädje. Leta efter glädje med samma ivriga förväntan som hos ett barn, och naturligtvis kommer du att finna den. Kom ihåg, allt handlar om vibrationsfrekvens och anpassning.
Vi stärker er med vår kärlek och uppmuntrar er att stärka varandra. Det är dags att sprida kärleksljuset vart ni än går. Och om ni är bekanta med frekvensen av glädje och under, då är ni redo för en riktig njutning.
Vi älskar er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...