Sanat Kumara via Erena Velazquez, 10 mars, 2020

Sanat Kumara via Erena Velazquez, 10 mars, 2020

 

Jag är Sanat Kumara,

Jag är glad över att vara här idag.

Jag vill ge er mitt budskap till mänskligheten. De mörka krafterna har förslavat Mänskligheten i tusentals år och hållit människor i rädsla genom att ta bort deras kraft från dem. Deras tid kommer till ett slut, jag är här i dag för att påminna er om det. De förlorar striden mot Ljuset, och alla ni behöver komma ihåg vilka ni är och inte låta rädsla avbryta er väg till Uppstigning.

De Negativa Krafterna försökte alltid alla sina knep för att skrämma och hålla alla rädda. Ni måste släppa det, det är bara en känsla, en känsla som inte betyder något. Ni är mycket starkare än så och ni vinner striden med vår hjälp från Galaktikerna, de Uppstigna Mästarna och alla andra. Ni är nästan där, ni behöver bara komma ihåg att de inte kan besegra er, och de kan inte hålla alla i slaveri längre som de gjorde under så många år. Deras tid är nästan slut, ni behöver inte reagera på alla saker som händer i världen, allt detta är deras tricks som de hade sina rockärmar, som de nu lägger ut. De har alltid gjort det och de kommer att göra det till sitt sista ögonblick.

Rädsla kan frysa dig och göra dig osäker genom att få dig att glömma att du är en andlig och en kraftfull varelse. Du behöver bara komma ihåg det och inte vara rädd för någonting. Alla dessa energier som har skickats till Jorden hjälper dig i din process till Uppstigning, och det nya som dök upp i horisonten, Coronaviruset, är det sista tricket från de Mörka Krafterna. Lyssna inte på nyheterna, var inte uppmärksam på vad media och resten av världen berättar för dig, eftersom det mesta inte är sant. De vill att du ska vara rädd, så att du inte lyckas med ditt uppdrag att stiga upp. Jag är här för att berätta för er och uppmuntra er att vara starka och inte reagera på lögnerna, som har getts till er i tusentals år. Du är den du är och du kommer snart att komma ihåg vem du verkligen är. Du kom hit till denna planet för att få en upplevelse och du slutade med att fastna här, men det kommer inte att fortsätta längre. Du kommer att kunna gå upp till den femte dimensionen och du kommer att leva långa och lyckliga liv på den nya Moder Jord.

Allt som vi har berättat för dig, jag och resten av de Uppstigna Mästarna, det är bara sanningen. Vi skulle aldrig säga någonting till dig för att avskräcka dig eller något som inte är sant. Jag är här för att meddela dig att din del av oss, du är en andlig varelse som glömt vem han eller hon var. Mycket snart kommer hela mänskligheten att vakna, och de kommer ihåg vilka de är, och sedan börjar den nya guldåldern med ett nytt liv för alla. Det kommer inte att bli mer lidande, ingen mer hunger och ingen mer fattigdom, alla kommer att vara lika och alla kommer att leva magiska, lyckliga och fantastiska liv. Jag är Sanat Kumara och jag är här för att uppmuntra dig att inte ge upp och att lita på oss, lita på Galaktikerna, att du inte är ensam, och vi är här för att hjälpa dig och assistera dig och ta dig till den Nya Början.

Jag är Sanat Kumara och var jag var glad över att vara här idag.

Tack

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...