Arkturierna – Den Sista Striden, 20 februari 2022

 

Arkturierna – Den Sista Striden, 20 februari 2022

 

SISTA STRIDEN

20 Februari 2022     

 

Hälsningar, våra kära bröder och systrar!

Vi skulle vilja stödja er i en nödsituation och försäkra er om att allt på er planet kommer att sluta med seger för Ljuskrafterna.

Nu har det kommit ett avgörande ögonblick i er kamp mot världsregeringens skyddslingar som, när de känner att de har förlorat, fortfarande försöker ställa in sig hos sina ”chefer” – arbeta av de enorma pengar de fick från dem.

De är helt medvetna om att de inte har något kvar att förlora: det är omöjligt att möta människors krav på grund av det faktum att de är engagerade av skuggregeringen som de är rädda för ännu mer än sin nation.

Men efter att ha spelat sin roll fram till slutet hoppas de fortfarande att klara sig oskadda tack vare sina höga beskyddare.

Detta är anledningen till deras till synes självmordsbenägna envishet och ovilja att förhandla med människor som ställer de mest rimliga krav och på ett fredligt sätt.

Kanske, har ni gissat själva: allt som nu genomförs av de ledande ländernas regeringar studsar tillbaka på dem.

För närvarande när er Jord får nya höga vibrationsenergier i massor, börjar Universums Lagar att fungera i en accelererad takt.

Därför kommer varje åtgärd från den djupa statens representanter riktad mot människor att studsa tillbaka till dem på kortast tid.

Många av dem kommer att förföljas enligt lag för brott mot mänskligheten.

Så var lugna, våra kära, men fortsätt att skydda era rättigheter och friheter i alla fall.

Hantera allt som pågår nu med visdom och medvetenhet.

Ett rovdjur som trängs in i ett hörn kommer att morra och rusa mot sin förföljare ända till sista andetaget.

Och nu har ögonblicket kommit då en enorm mängd återupplivade människor börjar ta tag i ”rovdjuren” som griper tag med näbbar och klor vid makten.

De kan inte tänka eller agera medvetet eftersom de från början var programmerade för att genomföra den uppgift de fick, den de var tvungna att ta itu med vad som än fordrades.

Så nu när deras planer faller till marken som ett resultat av massupplivande av den uppmärksamma delen av planetens befolkning, är de helt vilse.

De har vant sig så vid att vara utvalda och oberörbara och deras brist på återhållsamhet och deras straffrihet har gått så långt över alla gränser att även de flesta naiva människor har sett deras sanna färger.

Människors tålamod är uttömt, vilket resulterar i massprotester över hela världen.

Således har även de flesta tålmodiga och laglydiga medborgare rest sig mot intrång i deras rättigheter och friheter.

Och vi ser från den subtila nivån att dessa protester som förmedlar energierna av enhet och mänsklig värdighet sprider sig över hela världen.

Folk vill inte vara slavar beroende av den härskande toppens nycker, och det är svårt att överskatta.

Vi ser varje dag att Ljuset löser upp Mörkret i allt högre grad, medan de absurda handlingarna från djupa statens marionetter mer och mer slår tillbaka på dem själva.

Sluta inte! Fortsätt till slutet!

Vi är stolta över er, våra kära bröder och systrar, och kommer att göra vårt bästa för att stödja er energimässigt i detta ögonblick som är avgörande för er planet.

Uppriktigt älskande er, talade representanter för planeten Arkturus till er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...