Moder Helena om Donald Trump via Beatrice Penninger, September 9th, 2021

 

Moder Helena via Beatrice Penninger  210909

Det kan kännas som att tiden står stilla för er just där ni befinner er, men det gör det sannerligen inte. 

Rensningsprocessen är enorm och så många är involverade i den, om ni bara visste. Tunnlar töms på katastrofalt innehåll och vi jublar på denna sida när varje försök blir lyckat. när mänskligheten väl är redo kommer det att komma fram dokument och historier i mängder, som ännu inte är redo att visas för allmänheten. 

Den positiva alliansen, måste vara lika listig och strategisk som de mörkare krafterna alltid varit. Skulle den inte vara det skulle de inte lyckas och blivit ner-mejjade för länge sedan. 

Det har krävts en man med sitt anhang som känner till båda sidorna och tili och med bevistat dem. Det finns ett uttryck som heter ”know your enemy”, och i hans fall stämmer det mycket bra.  Det går inte att vara naiv och rosenkindad när man ska förändra världen från grunden. Vad man måste ha är ett rent och gott hjärta men ögon som vågar att se. Allt detta har mr Donald Trump Lejonhjärta. 

Jag är en glad påhejare av denne man och jag har till och med fått bevista sammanträden från detta plan eftersom jag alltid varit intresserad av det som sker. I det här existensplanet är det dina intressen och din önskan som styr vad du drar till dig direkt. Om du till exempel mest är intresserad av fotboll så kan du leva i en fotbollsvärld, tills du tröttnar på det och vill dra till dig något annat. 

Jag är stolt och glad för att ha få bevistat dessa sammankomster där han och hans gäng samarbetar med ”the galactic konfederation” bland annat. 

Ack, så han är missuppfattad, så han är missuppfattad. Det kommer att dröja ganska länge innan den världs globala människan  tar honom till sig och förstår hans rena hjärta och stora, enorma arbete. Hav tålamod. Ni är en del i förtruppen som förstår och ser hans högre syften. Hans lägre jag kan vara klantigt och klumpigt men så kan ni också vara. Det är mänskligt kära vänner. Det är det ni måste förstå. Man är inte människa om man är perfekt, så som så många av de andra presidentkandidaterna försökt framställa sig som; Mr Obama, Mr Biden och Buch Senoir och Junior. Herr Kennedy var också mänskligt klantig i sitt privatliv och han är tillika en hjärtlig människa. 

Det är lite med sorg i hjärtat jag kan se att det kommer att dröja ännu en lång stund innan mänskligheten förstår att det perfekta är inte det mänskliga utan det omänskliga. Det perfekta kommer aldrig från hjärtat det kommer från illusionen. 

Jag är så djupt tacksam att jag får uttrycka detta och det kommer i skrift för det kan hända att det väcker någon så att den förstår. Det klingar an en klocka i hjärtats rena vrå, som går bortom den egoistiska föreställningen om det perfekta, eller för den delen det groteska. Sanningen är dessemellan och det ska det sunda förnuftet som råder. Det räcker fint kära ni. 

Jag säger dig min älskade vän, att ha ett sunt hjärta och förnuft. Älska din nästa med fel och brister och gör så gott du kan. Det är gott nog och du kommer in i himmelens portar. Mr Donald Trump är folkets man och ett Lejonhjärta. I hans fotsteg går hans Baron, med sitt kvinnliga anhang. Dramat har bara börjat men måste fullbordas. 

Tack för att du gav mig din uppmärksamhet. Jag är med i den plejadiska flottan som vakar över dig och jag ser din goda strävan. 

Hälsningar från Moder Helena. 

Du gillar kanske också...