Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 november 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 november 2021

 

11/11 – energierna är över er… Vad händer nu?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi välkomnar er till tiden för 11/11-portalen, energierna den 11 november, och detta nu ögonblick, som ni kommer att använda för att katapultera er själva in i nästa fas av er existens där på Jorden. Energierna är över er, portalen är öppen väldigt, väldigt vidöppen, och ni har så mycket att se fram emot nu eftersom ni samskapar med dessa energier. Ni samskapar med ert högre jag, universum, Källan, alla andra varelser som existerar. Och därför, när vi berättar om er väg, och vi berättar att dessa energier handlar om att putta er på er väg, stärka er väg, hjälpa er att komma tillbaka på er väg, vill vi att ni ska veta att vägen vi syftar på är den där ni är fokuserade på evolutionen av ert medvetande först och främst, vilket naturligtvis leder till er uppstigning, där ni då kommer att ha många fler vägar att välja mellan.

Er väg betyder inte nödvändigtvis det arbete ni gör i världen. Det behöver inte nödvändigtvis ha med handlingar att göra. När ni är på er väg är ni mer självmedvetna, ni är mer i samklang med era känslor och er vibration, ni är mer öppna för inflödet av energier, ni är mer kreativa och medskapande med de energier som finns över er, och ni är mindre bekymrade över vad egot tenderar att vara besatt av, vad sinnet och lågvibrerande övertygelser har sagt till er är viktigt och som måste fokuseras på oavsett anledning. Det är inte vad er väg handlar om, och därför är det bra för er att titta på ert liv då och då och fråga er själva: ’Var har jag lagt min uppmärksamhet på sistone, och tjänar det mig att fästa min uppmärksamhet där?’

Nu har ni fortfarande fysiska kroppar, och fysiska liv, och bankkonton, och räkningar och saker ni måste ta hand om, men ni måste också prioritera vad ni fokuserar på, och det är viktigt för er att vara medvetna om er vibration och utvecklingen av ert medvetande, eftersom allt flödar från båda dessa. Vad ni gör i världen kan förändras från ett ögonblick till ett annat, från en dag till en annan, från ett år till ett annat, och ni är fortfarande på er väg. I den tredje dimensionen skulle ni välja ett yrke, låt oss säga snickeri, och ni skulle bli expert på att bygga saker, och ni skulle finslipa ert hantverk under årtionden, och sedan skulle ni gå i pension. Och man kan säga, ’Det var en del av min väg att hjälpa människor. Jag hjälpte dem genom att bygga deras hem och de andra sakerna de behövde för att leva.’

Och ni kunde känna er nöjd med det livet. Nu när fokus ligger på att ni blir en annan version av er själva, och det är upp till er att skapa nya verkligheter, nya jordar, nya system, nya galaxer, nya universum, ni behöver inte fokusera lika mycket på karriären, och ni behöver inte se på ert syfte eller er väg som att det har något med prestation att göra. Ni vill dock växa och bli vad ni är avsedda att bli, och ni vill göra det medvetet och med så mycket glädje och lätthet som ni kan känna på vägen.

Och vi inbjuder er att se era vägar på det sättet och att veta att ni aldrig kan komma för långt bort från er väg, för det är lika enkelt att komma tillbaka på den som att blunda, ta ett djupt andetag och centrera er själva i ert hjärta. Det är lika lätt att vara på er väg som att börja uppmärksamma vad ni känner, vad ni vibrerar. Och att vara närvarande i nuet vid den här tiden är något som inte bara tjänar er mycket väl, utan det kommer alltid att vara där er väg ligger. Vi hoppas att det klargör vissa saker för er alla vid denna mycket betydelsefulla tidpunkt i er utveckling av medvetande.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...