Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 april 2021

Nya Energier för att Göra Era Fält Dominerande – 9D:s Arkturiska Råd – Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat inse vilken effekt vi har på alla som tar emot oss medvetet, och den effekt vi har på Jorden som helhet, och vi har insett att partnerskapet mellan oss och er är något som kan expandera. Vi vill att ni alla ska känna att inte bara ert Arkturiska DNA aktiveras, utan vi vill också att ni ska upptäcka att ni är Arkturier.

Det är ni som har bestämt att ni ska hålla utrymmet för hela mänskligheten. Det är ni som har ägnat ert liv åt meditation och självreflektion. Ni har bestämt att er andliga tillväxt och utveckling är viktig, och att den faktiskt är viktigare än någon annan aspekt av ert liv.

Det är vad varelser som kommer till vårt stjärnsystem för att inkarnera också har bestämt. Skillnaden mellan er på Jorden och de som inkarnerar i vårt stjärnsystem just nu, är att ni befinner er i frontlinjen. Ni står inför trauman, tragedier, hat, skjutningar, bombningar, trångsynthet, rasism och alla möjliga andra hemska upplevelser, och ni förväntar er att kunna finna inre frid mitt i en värld fylld av kaos.

Vårt stjärnsystem har inget kaos för att distrahera någon bort från deras andliga väg. Ni valde den hårdare vägen genom att inkarnera på Jorden och sedan vakna upp till sanningen om vilka ni verkligen är. Ni valde den hårdare vägen av att ta ansvar för mänsklighetens uppvaknande och uppstigning, vilket inte är någon liten uppgift. Därför stödjer vi er nu med nya energier som hjälper er att känna er mer hemma där på Jorden, att känna er mer som ni gjorde när ni inkarnerade här i vårt stjärnsystem.

Vi kan inte få alla Jordens problem att försvinna, och vi skulle aldrig välja att göra det, för allt är som det är just nu för att hjälpa er att växa, och ge er upplevelsen av att flytta från en frekvensnivå till annan. Det är en viktig och rolig resa, som inte bara kan vara rolig utan också upplysande. Och därför vill vi inte ta bort det från någon av er, men vi vill stödja er genom att bredda de energier vi skickar till er, så att ni känner att ert energifält blir större och mer dominerande, mot det ni bombarderas med hela tiden.

Detta är en tid för er alla att söka mer kraft, mer styrka och mer visdom inifrån, men det är också en tid för er att acceptera hjälp uppifrån, vilket är vad vi och alla andra välvilliga varelser och kollektiv i de högre dimensionella områdena erbjuder. Ni kommer fortfarande att utföra det arbete ni själva behöver göra, men ni kommer också att få mycket hjälp av era högre dimensionella vänner, för det är vad vi lever för att göra. Vi lever för att hjälpa, tjäna, för att lyfta upp och erbjuda tröst när ni behöver.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att ansluta med er.”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...